Cultuur en Wellness in Kassel

Slechts €39 inclusief ontbijt en welkomstdrankje

  • Hotel Hotel Gude
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 39,-

Je kunt super goedkoop op vakantie naar het sprookjesachtige Kassel. In deze Duitse plaats staat de Leeuwenburcht! Je overnacht in een uitstekend hotel****, krijgt ontbijt en een welkomstdrankje en je kunt gebruikmaken van de wellness met sauna en fitnessruimte!

Kassel

Het is tijd voor wellness!

Wat is er nou beter om deze sprookjesachtige omgeving af te maken dan een heerlijk wellnesscentrum? Na een drukke dag Kassel en omstreken ontdekken, strijk je heerlijk neer in de sauna en pak je die welverdiende rust. Het hotel geeft je naast de wellness ook een heerlijk ontbijt en een welkomstdrankje om het helemaal af te maken. Genieten wordt het gegarandeerd, want het hotel is ook nog eens uitstekend beoordeeld met vier van de 5 punten op Zoover.

Kassel

Magisch Kassel

Prachtige natuur en sprookjes, dat is wat je in Kassel kunt verwachten. Deze stad lijkt wel gewijd aan de gebroeders Grimm. Dit is ook niet zo verbazingwekkend aangezien zij uit deze regio komen. In de stad vind je het Grimmwelt museum waar de geschiedenis van de broers en hun werk wordt uitgelegd. Dit museum is een ware plek voor jong en oud, want het biedt een mix tussen informatie, sprookjes en vooral ook veel interactie. Ga ook zeker langs de Löwenburg (Leeuwenburcht), dit kasteel is een van de mooiste van heel Duitsland. Kom met eigen ogen zien waarom! Het kasteel staat in Bergpark Wilhelmshöhe en is voor iedereen zeker de moeite waard. Het park staat op de UNESCO werelderfgoedlijst, is prachtig beplant en staat vol indrukwekkende bouwwerken, zoals het kasteel, een Romeins aquaduct en de Teufelsbrücke. Dit wil je niet missen. Lees meer over mooiste kastelen van Duitsland.

Wellness

screenshot van de deal

Kassel