slechts € 49,50

Voor een heerlijk weekendje weg hoef je de landsgrenzen niet over, ga lekker naar de Veluwe! In het groene hart geniet je van een romantisch weekend in een historisch kasteel dat is omgetoverd tot een mooi hotel. Met deze voordelige deal boek je nu al voor €49,50 een overnachting in een kasteel op de Veluwe, inclusief ontbijt en high tea! Boek jouw uitje naar de Veluwe snel hier!

Veluwe vakantie

Hotel Kasteel de Essenburgh

Verblijf een romantisch weekendje in een eeuwenoud kasteel midden op de Veluwe. Het prachtige Hotel Kasteel de Essenburgh ligt midden in het groene hart, een toplocatie voor wandel- en fietsliefhebbers. Begin de dag met een versgebakken broodje en versgeperste jus d’orange bij het ontbijt en duik daarna de groene omgeving van het landgoed in. Bij het 3* hotel kun je een fiets huren, dé manier om de Veluwe te ontdekken. Op de 2e dag krijg je ook nog een gezellige high tea, hmm!Kasteel de Essenburgh

Er even tussenuit op de Veluwe

Hotel Kasteel de Essenburgh is een heerlijke plek voor wie even een weekendje in alle rust wilt ontspannen op de Veluwe. Maar ook wie op zoek is naar wat meer vertier en gezelligheid zit hier goed. In 5 minuten fiets je vanaf het hotel naar wellnesscentrum De Zwaluwhoeve en in slechts 10 minuten rijd je met de auto naar de gezellige hanzestad Harderwijk om een terrasje te pakken of een kijkje te nemen bij het Dolfinarium. Attractieparken Walibi World, Julianatoren en Aviodrome liggen eveneens vlakbij Hotel Kasteel de Essenburgh.

Hotel Kasteel de Essenburgh

screenshot van de deal

Screenshot deal