slechts 35,50 €

Soms hoef je niet meer verder te dromen, en dit is er zo één van! Want voor maar €35,50 verblijf je al in dit 4-sterren resort op Krabi in Thailand. Ooh hoor ik daar al een koffer open gaan? Ja, ik zou ook alvast beginnen met inpakken. Beyond Resort Krabi 5

Krabi, Thailand

DAMN! Wat een beauty! Krabi is een een provincie in het zuiden van Thailand waar je de prachtigste stranden vindt! Van enorme kliffen tot helder zeewater. Dit is The Place to Be! Als je alijd al hebt gedroomd van witte zandstranden en prachtige wateren ben je hier van harte welkom. En natuurlijk mogen we ook niet vergeten dat als je eenmaal in Thailand bent je ook de cultuur moet proeven. Zowel letterlijk als figuurlijk haha

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Thailand, of zoek je toch een andere Thailand deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Thailand vakantie.

Beyond Resort Krabi

Dit 4-sterren hotel op Krabi vindt je direct aan het strand! En het is een waar genot voor het oog! Wat dacht je namelijk van een te gek buitenzwembad! ja ik kan m’n ogen ook niet meer afhouden van deze foto’s. En dan heeft het hotel ook nog een fitnesscentrum en een eigen restaurant waar je ’s ochtends ook een heerlijk ontbijt krijgt. Helemaal “zen” worden doe je in de welness van het hotel met bijvoorbeeld een Thaise massage. Je hotelkamer is voorzien van alles wat je hartje maar wilt. Ik kan je wel alvaswt verklappen dat het o.a. een balkon met uitizhct heeft, airco, flatscreen-tv en nog veel en veel meer! Op Trivago krijgt dit hotel een geweldige beoordeling van 83/100!

Beyond Resort Krabi 3

Waar wacht je nog op?

 • Dromen worden werkelijkheid met een verblijf in dit 4-sterren hotel op Krabi in Thailand
  • Reisperiode: meerdere data mogelijk voor deze prijs. In deze deal: 24 – 25 juni 2017
  • Reisduur: naar eigen wens te bepalen
  • Hotel: Beyond Resort Krabi
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Verzorging: logies & ontbijt
  • Locatie: Krabi, Thailand
  • Beoordeling: op Trivago krijgt dit hotel een geweldige beoordeling van 83/100
  • Exclusief vervoer: kijk hier voor goedkope vluchten
  • prijs: vanaf €32,50 per persoon op basis van een verblijf van twee personen

screenshot van de deal

bangi
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)