Hotel met fantastisch uitzicht over het Oberes Mittelrheintal

4 dagen inclusief wellness en ontbijt!

Holidayguru tipt 06.03.20 tot 09.03.20
P.p. vanaf € 59,-

Je gaat met deze mooie aanbieding naar het pittoreske Duitse dorp Lahnstein dat tussen Keulen en Frankfurt ligt, in de prachtige natuur van het Oberes Mittelrheintal. Dit gebied staat sinds 2002 op de UNESCO-werelderfgoedlijst en jij kunt het bezoeken voor maar €59. Wil jij ook komen genieten van deze prachtige natuur en ontspannen in de heerlijke wellness van het hotel?

Wyndham Garden Lahnstein Koblenz

Wyndham Garden Lahnstein Koblenz legt je in de watten. Iedere ochtend krijg je een lekker ontbijt. In dit 4* hotel kun jij heerlijk ontspannen. Dat komt niet allerminst door het fantastische wellnesscentrum waarover het hotel beschikt. Zo is er een sauna, zijn er massagebanken en kun je er fitnessen. Voor een verkenningstocht buiten de deur heeft het hotel fietsen te leen.

Koblenz

Rijnland-Palts

Je verblijft in dit prachtige gebied en hebt een fantastisch uitzicht over de vallei vanuit je hotel. Het is een ideale uitvalsbasis voor allerlei soorten tripjes. Zo kun je met gemak een stedentrip maken naar miljoenenstad Keulen of naar Frankfurt. Daarnaast biedt de ideale ligging van het hotel mogelijkheden in zowel het Rijngebied als in het Moezeldal. Ga bijvoorbeeld de prachtige kastelen bezoeken, geniet van de wijngaarden in de Moezelstreek of onderneem een boottocht op de rivieren. Op een kleine 30 kilometer van je hotel vind je de legendarische rots Loreley; durf jij een klim te wagen?

screenshot van de deal

Screenshot deal