Skivakantie in Nederland, ja het kan!

Hotelarrangement inclusief ontbijt en toegang SnowWorld Landgraaf

  • Hotel Hotel SnowWorld Landgraaf
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 63,-

Dit is een leuke deal! Wat dacht je van een leuk uitje in eigen land waarbij je kunt skiën? Met dit hotelarrangement in Landgraaf overnacht je in Hotel SnowWorld Landgraaf en krijg je dus je skipas gratis. Dit is nog niet alles, want naast de skipas krijg je ook nog toegang tot het ontbijtbuffet. Skiën in Nederland, het kan en wel voor maar €63 per persoon. Alle verdere details en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

SnowWorld

SnowWorld Landgraaf

Roetsj jij straks van de grootste overdekte skibaan ter wereld? Met deze mooie aanbieding kan het zomaar werkelijkheid worden. Je kunt hier eventueel lessen volgen, maar ook goed zelf de piste af. Er zijn vijf pistes en dus is er voor ieder wat wils. Zowel beginners als gevorderden beleven hier een heerlijke dag. heb je het skiën wel even gezien en is het dringend tijd om weer op te warmen, dan begeef je je naar een van de restaurants en bars voor een lekkere après-ski, barbecue of kaasfondue. Je waant je tijdens dit uitje helemaal in wintersportgebied en het kan ook in de zomer.

SnowWorld

Hotel SnowWorld Landgraaf

Naast je avontuur op de piste, ga je ook nog eens genieten in het hotel van SnowWorld. Het hotel staat in een prachtige natuurrijke omgeving en vanaf hier zijn tripjes naar Valkenbrug of Maastricht aan te raden. Je begint je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en je hebt ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de heerlijke wellness van het hotel. Combineer activiteit met volledige ontspanning en boek je wintersportvakantie in Nederland. Het hotel wordt goed beoordeeld met gemiddeld een 7.8.

SnowWorld

screenshot van de deal

SnowWorld