Misschien zoek je nog een last minute valentijnscadeau of wil je gewoon dit voorjaar een weekendje relaxen aan het strand in Zandvoort. Travelbird heeft op dit moment een hele mooi hotel deal voor iedereen die graag lekker wil uitwaaien op het strand. Je overnachting in een 4 sterren hotel inclusief een geweldig ontbijtbuffet voor maar €29

Je verblijf 1 of 2 nachten in het 4 sterren Best Western Palace hotel wat direct aan het strand in Zandvoort ligt.Vanuit je kamer heb je een fantastisch uitblik over het strand en in de ochtend zul je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Kortom dit is een heerlijk hotel voor een weekend of een lang weekend aan het strand en je kunt dan ook verblijven vanaf nu tot aan eind juni. Maar let wel op: Je kunt alleen vandaag deze deal boeken dus wacht niet en boek gelijk want weg = weg.

Nordsee Strand auf Langeoog

Hier ga je naar deze deal

Best Western Zandvoort deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)