Flashdeal: 4 dagen genieten in de Limburgse heuvels

Inclusief rustieke gasthof, dagelijks ontbijt en diner

Holidayguru tipt 09.02.20 tot 12.02.20
P.p. vanaf € 99,50

Met deze minivakantie kom jij helemaal tot rust in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Voor slechts €99,50 verblijf je vier dagen in een rustieke gasthof inclusief ontbijt en 2x een 3-gangendiner. Let op: dit is een Flashdeal! Dit zijn exclusieve deals die slechts één week te boeken zijn. Check hier alle Flashdeals!

Gasthof Euverem

Midden tussen de heuvels in Zuid-Limburg ligt in het pittoreske dorpje Gulpen Gasthof Euverem. Hier verblijf je tijdens dit ontspannende weekendje. Inbegrepen in deze deal zijn het dagelijkse ontbijt en 2x een 3-gangendiner. Deze nuttig je in het restaurant van Gasthof Euverem.

Gulpen

Genieten tussen de heuvels

Dankzij de centrale ligging van het hotel kun je perfect de omgeving ontdekken. Het dorpje Gulpen is ook erg gezellig. Ben je een echte waterrat? Ga dan naar subtropisch zwemparadijs Aquamundo, bierliefhebbers bezoeken de Gulpener Bierbrouwerij en smullen bij de Pannenkoekenmolen is ook zeker een aanrader. Ga fietsen of wandelen in de omgeving met gezellige dorpjes als Slenaken, Vaals. Ook leuk is een uitstapje naar Valkenburg of Maastricht die eenvoudig met het OV te bereiken zijn.

screenshot van de deal

Screenshot deal