Overnacht in een 18e eeuws kasteel in Limburg

Verblijf in dit unieke 4* hotel o.b.v. halfpension!

Holidayguru tipt 03.11.19 tot 05.11.19
P.p. vanaf € 189,-

Ben je op zoek naar een unieke overnachting, zoek dan niet verder! Met deze deal breng jij straks twee nachten door in een 18e eeuws kasteel in Limburg! Dit pareltje is omgetoverd tot een luxe 4* hotel, waar je zult verblijven op basis van halfpension voor slechts €94,50 per persoon per nacht. Boek snel een romantisch weekendje weg!

Hotel Kasteel Bloemendal

Met deze deal overnacht je op een unieke locatie, namelijk in een 18e eeuws kasteel in Limburg. Dit historische gebouw is volledig omgetoverd tot een luxe 4* hotel, gelegen in het Limburgse Heuvelland. Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je helemaal klaar bent om Limburg te verkennen. De steden Aken, Maastricht en Luik liggen in de omgeving van Hotel Kasteel Bloemendal. Als cultuur- of shopliefhebber kun je hier helemaal los gaan in leuke boetiekwinkeltjes of met sightseeing. Natuurlijk mag een bezoek aan het Drielandenpunt in Vaals ook niet ontbreken tijdens dit heerlijke weekend. Zo sta met een voet in zowel Nederland, België en Duitsland. Je verblijft hier op basis van halfpension en diner ’s avonds in een indrukwekkende kasteelkamer! Romantiek ten top.

Vaals

Tijdens dit weekendje weg verblijf je in het enige “bergachtige” gebied van Nederland en beklim de enige berg van het land. Breng een bezoek aan het drielandenpunt en verdwaal in het doolhof ter plaatse. Ook Vaals zelf heeft veel te bieden. Ga hier lekker tafelen, bekijk monumentale panden of maak een wandeling of fietstocht in de directe omgeving.

 

screenshot van de deal

screenshot