Ontdek het prachtige Ludwigsburg vanuit een fantastisch hotel

Met kingsize bed en 35 m² grote kamer!

  • Hotel Campuszwei Hotel & Boardinghouse
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 32,50

Ken jij de Duitse plaats Ludwigsburg al? Deze prachtige stad in Bondsstaat Baden-Württemberg heeft onder meer een prachtig barok centrum en is zeker een stedentrip waard. Kijk maar even naar de foto’s hieronder 😉 En, ik heb nu een wel heel lekkere aanbieding voor je gevonden. Je verblijft in het uitstekend beoordeelde Campuszwei Hotel & Boardinghouse in een riante kamer met kingsize bed voor slechts €32,50! Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Stedentrip Ludwigsburg
Kerstmarkt op de marktplaats | Foto: Benjamin Stollenberg

Stedentrip levendig Ludwigsburg

Helemaal in het zuiden van Duitsland vind je vlak bij Stuttgart het bruisende Ludwigsburg. Deze stad heeft een prachtig barok residentieslot in haar centrum. Niet alleen kun je hier je ogen uitkijken in het paleis en in de uitgestrekte paleistuin, er worden hier ook regelmatige te gekke evenementen georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een electrofeest in het paleis of Venetiaans carnaval in Duitsland? De stad heeft naast de fantastische gebouwen en evenementen ook voldoende mogelijkheden voor een natuurvakantie. Bezoek het heerlijke natuurgebied ten noordoosten van de stad bij de rivier de Neckar. Hier kun je lekker fietsen en uitkijken over de wijngaarden of de minuten zien verstrijken op de immense zonnewijzer bij de Hungerberg. Behoefte aan nog meer activiteit? Sla een balletje op de golfbaan of probeer te ontsnappen uit een escape room. Of je nou romantiek, cultuur of natuur zoekt, Ludwigsburg is een stad voor iedereen.

Stedentrip Ludwigsburg
Het residentieslot | Foto: Tourismus & Events Ludwigsburg

Campuszwei Hotel & Boardinghouse

Om je ontdekkingstocht van de stad compleet te maken, wil je natuurlijk in een heerlijk hotel overnachten. Je hebt geluk, want met deze aanbieding verblijf je in een van de best beoordeelde accommodaties van de stad. Het hotel staat op een ideale locatie in het centrum op nog geen 10 minuten lopen van zowel het prachtige paleis als het station. De kamers hier zijn behoorlijk groot met hun 35 m² en je geniet zeker van je nachtrust in het kingsize bed. Heb je even wat quality time met je geliefde nodig, dan biedt het hotel zelfs een babysitter dienst aan. Tijdens je verblijf in dit hotel staat niets een geslaagde stedentrip in de weg.

Stedentrip Ludwigsburg

screenshot van de deal

Stedentrip Ludwigsburg