Overnacht in hotel Kaboom in Maastricht

Uit logeren in het verre zuiden

Holidayguru tipt 14.02.20 tot 15.02.20
P.p. vanaf € 34,-

Vind je het de hoogste tijd om de hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland met een bezoek te vereren? In hotel Kaboom in de binnenstad van Maastricht kun je heel voordelig overnachten. Je verblijft al in dit hotel met de explosieve naam voor slechts €34 per persoon inclusief ontbijt.

Hotel Kaboom in Maastricht

Hotel Kaboom draait helemaal om eenvoud. Je vindt in je kamer geen koffiezetapparaat, hiervoor ben je welkom in het café. Natuurlijk beschikt de kamer over een comfortabel bed en je hebt een badkamer met regendouche. Het hotel verzorgt ook de nodige toiletartikelen voor in je badkamer, zodat je die grote flessen shampoo niet mee hoeft te slepen. De open patio in het midden van het hotel is zeker het hoogtepunt! Het hotel wordt beoordeeld met een uitstekende 8.3.

Ontdek Maastricht

Maastricht is de studentenstad van het zuiden. De stad staat bekend om zijn veelzijdige cultuur en middeleeuwse architectuur. De Sint Janskerk steekt met zijn Gotische stijl boven de stad uit. De rivier de Maas loopt dwars door de stad, en vlakbij het water vind je het Bonnefanten kunstmuseum. Maastricht leent zich perfect voor een dagje winkelen en de verschillende cafeetjes op de pleinen nodigen je uit voor een kopje koffie.

screenshot van de deal

Screenshot deal