slechts 36,50 €

Ik heb een leuke hotelspecial gevonden voor een stedentrip in eigen land! Bezoek Maastricht, inclusief overnachting in een eeuwenoud kasteel dat ooit eigendom was van Koning Willem II, voor maar €36,50 p.p.! Overnacht op stand in dit kasteel hotel in Maastricht. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

kasteel Maastricht

Kasteel hotel Maastricht

Maastricht kent een rijke geschiedenis en die zie je door de hele stad heen. Zo vind je er de oudste stadspoort van Nederland genaamd de Helpoort, de oudste brug van Nederland, verscheidene kerken waaronder de bekende Sint-Servaasbasiliek, overblijfselen uit de Romeinse tijd, mooie landhuizen en kastelen en een tal van musea die het bezoeken waard zijn. Mocht je liever een middag willen shoppen, dan is deze stad daar ook perfect voor! Vlakbij Maastricht in het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het pittoreske dorpje Valkenburg met zijn mergelgrotten, cafeetjes en barretjes en prachtige fietsroutes.

Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt

Je verblijft aan de rand van de stad in Buitenplaats Vaeshartelt. Dit prachtige kasteel kent een geschiedenis die meer dan 1000 jaar teruggaat, al stamt de huidige vorm uit de tijd van Koning Willem II. Het statige landhuis heeft een prachtig landgoed met een grote tuin en vijver. De slaapkamers zijn ruim opgezet. Maastricht en omgeving zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer (op tien minuten lopen) of met de taxiservice die je met korting kunt gebruiken. Op Trivago krijgt dit hotel een zeer goede score van 8.3 op basis van 2816 beoordelingen!

hotel maastricht

screenshot van de deal

hotel maastricht
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)