Romantisch overnachten in dit kasteel in Maastricht!

Het kasteel was ooit eigendom van Koning Willem II

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Buitenplaats Vaeshartelt
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 34,50

Ik heb een leuke hoteldeal gevonden voor een romantisch weekendje weg in eigen land! Bezoek Maastricht, inclusief overnachting in een eeuwenoud kasteel dat ooit eigendom was van Koning Willem II, voor maar €34,50 p.p.! Dat is inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Kasteel in Maastricht

Romantisch weekendje weg Maastricht

Maastricht kent een rijke geschiedenis en die zie je terug in de hele stad. Zo vind je er de oudste stadspoort van Nederland, genaamd de Helpoort, de oudste brug van Nederland, verscheidene kerken waaronder de bekende Sint-Servaasbasiliek, overblijfselen uit de Romeinse tijd, mooie landhuizen en kastelen en een tal van musea die het bezoeken waard zijn. Mocht je liever een middag willen shoppen, dan is deze stad daar ook perfect voor! Gurutip: Vlakbij Maastricht in het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het pittoreske dorpje Valkenburg met zijn mergelgrotten, cafeetjes en barretjes en prachtige fietsroutes. Leuk voor een romantisch dagje met je geliefde!

Kasteel Maastricht

Buitenplaats Vaeshartelt

Je verblijft aan de rand van de stad in Buitenplaats Vaeshartelt. Dit prachtige kasteel kent een geschiedenis die meer dan 1000 jaar teruggaat, al stamt de huidige vorm uit de tijd van Koning Willem II. Het statige landhuis heeft een prachtig landgoed met een grote tuin en vijver. De slaapkamers zijn ruim opgezet. Maastricht en omgeving zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, ontbijt en entree tot Holland Casino.

Kasteel Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot deal