slechts 40,50 €

Ik heb een leuke deal gevonden voor een stedentrip in eigen land! Bezoek Maastricht, inclusief overnachting in een eeuwenoud kasteel dat ooit nog eigendom was van Koning Willem II, voor maar €40,50 p.p.! Overnacht op stand in dit kasteel hotel Maastricht.

hotel maastricht

Kasteel hotel Maastricht

Maastricht kent een rijke geschiedenis en die zie je door de hele stad heen. Zo vind je er de oudste stadspoort van Nederland genaamd de Helpoort, de oudste brug van Nederland, verscheidene kerken waaronder de bekende Sint-Servaasbasiliek, overblijfselen uit de Romeinse tijd, mooie landhuizen en kastelen en een tal van musea die het bezoeken waard zijn. Mocht je liever een middag willen shoppen, dan is deze stad daar ook perfect voor! Vlakbij Maastricht in het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het pittoreske dorpje Valkenburg met zijn mergelgrotten, cafeetjes en barretjes en prachtige fietsroutes.

hotel maastricht

Jouw kasteel hotel in Maastricht

Je verblijft aan de rand van de stad in Buitenplaats Vaeshartelt. Dit prachtige kasteel kent een geschiedenis die meer dan 1000 jaar teruggaat, al stamt de huidige vorm uit de tijd van Koning Willem II. De avontuurlijke tuinen van het landgoed omarmen het statige landhuis. Aan de achterkant krijgt de grote natuurvijver een mystiek tintje door de nevelige fontein. De slaapkamers zijn met behoud van veel ruimte ingericht en hebben lijsten om de ramen zodat het uitzicht tot haar schilderachtige recht komt. Maastricht en omgeving zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer (de bus stopt voor de deur) of met de shuttleservice van het hotel. Op Trivago krijgt dit hotel een uitstekende beoordeling van 84 van de 100 punten!

hotel maastricht

Een heerlijke stedentrip in eigen land? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

 • Stedentrip met prachtig verblijf in kasteel hotel Maastricht vanaf slechts €40,50 p.p.!
  • Reisperiode: naar eigen wens, in dit voorbeeld 25 juni – 26 juni 2017
  • Reisduur: naar eigen wens, in dit voorbeeld 2 dagen, 1 nacht
  • Hotel: Buitenplaats Vaeshartelt
  • Aantal Sterren: 3 sterren
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een uitstekende beoordeling van 84 van de 100 punten!
  • Verzorging: Logies
  • Plaats: Maastricht, Nederland
  • Op basis van eigen vervoer.
  • Prijs: Vanaf slechts €40,50 per persoon, op basis van een reis voor 2 personen

screenshot van de deal

hotel maastricht
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)