Waan je als een hobbit in de Shire in deze Hobbit Hut

Inclusief ontbijt, sauna en meer 👍

Holidayguru tipt 16.09.20 tot 17.09.20
P.p. vanaf € 58,-

Liefhebbers van Lord of the Rings en The Hobbit moeten echt een keer in deze té leuke Hobbit Hut slapen! Deze bijzondere accommodatie vind je in Ierland en is helemaal compleet met heerlijke sauna.

Hobbit Hut

Glamping in je Hobbit Hut

Dit is wel een luxe bijzondere overnachting zeg. Naast het heerlijke hutje, dat overigens volledig ingericht en van gemakken voorzien is, krijg je hier ontbijt in de ochtend. Daarnaast kun je gebruikmaken van de sauna en de jacuzzi. De jacuzzi moet wel van tevoren gereserveerd worden en er geldt mogelijk een toeslag. Dit is te checken bij de eigenaar. Op het terrein vind je verder een grote keuken, een houtgestookte pizzaoven, een vuurplaats en een bar. Geniet van de rust en de leuke huisjes in het prachtige glooiende landschap van County Mayo.

County Mayo

Zo dat ziet er leuk uit, hè? Maar wat dit alles nog mooier maakt, is natuurlijk de spectaculaire omgeving waarin je jouw hobbit holletje vindt. Het glooiende landschap en de ruige kustlijn nodigen je uit tot lange wandeltochten waarin je de meest spectaculaire plaatjes gaat schieten. Gurutip: Vanaf deze accommodatie rijd je in een uurtje naar Bundoran, een van de beste surfspots van Europa.

County Mayo, Ierland

screenshot van de deal

Screenshot deal