Waan je als een hobbit in de Shire in deze Hobbit Hut

Inclusief ontbijt, sauna en meer 👍

Holidayguru tipt 11.09.19 tot 12.09.19
P.p. vanaf € 58,-

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om Bilbo Baggins of Frodo te zijn? Je kunt het nu meemaken in deze heel bijzondere accommodatie in Ierland. Ben jij van plan om binnenkort een roadtrip door dit prachtige land te maken, vergeet dan zeker niet om hier een nachtje te spenderen. Spijt krijg je er zeker niet van. Je overnacht in een Hobbit Hut voor maar €58 per persoon!

Hobbit Hut

Glamping in je Hobbit Hut

Dit is wel een luxe bijzondere overnachting zeg. Naast het heerlijke hutje, dat overigens volledig ingericht en van gemakken voorzien is, krijg je hier ontbijt in de ochtend. Daarnaast kun je gebruikmaken van de sauna en de jacuzzi. De jacuzzi moet wel van tevoren gereserveerd worden en er geldt mogelijk een toeslag. Dit is te checken bij de eigenaar. Op het terrein vind je verder een grote keuken, een houtgestookte pizzaoven, een vuurplaats en een bar. Geniet van de rust en de leuke huisjes in het prachtige glooiende landschap van County Mayo. Ontwaak jij straks in de Shire?

County Mayo

Zo dat ziet er leuk uit, hè? Maar wat dit alles nog mooier maakt, is natuurlijk de spectaculaire omgeving waarin je jouw hobbit holletje vindt. Het glooiende landschap en de ruige kustlijn nodigen je uit tot lange wandeltochten waarin je de meest spectaculaire plaatjes gaat schieten. Gurutip: Vanaf deze accommodatie rijd je in een uurtje naar Bundoran, een van de beste surfspots van Europa.

County Mayo, Ierland

screenshot van de deal

Screenshot deal