Verken de Nederlandse natuur

Hotel + ontbijt + meer leuke extra's slechts €27,50!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Millings Centrum
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 27,50

Er even opuit in eigen land is soms zelfs nog ontspannender dan een vakantie over de grens. Ook hoeft het helemaal niet duur te zijn, dat bewijst deze aanbieding wel. Voor het kleine bedrag van €27,50 krijg je een hotelovernachting in het pittoreske Millingen aan de Rijn, een uitgebreid ontbijtbuffet, een welkomstkopje koffie of thee en meer leuke extra’s. Alle verdere informatie vind je hier
Millingen

Millingen aan de Rijn

De kans is groot dat je misschien nog niet van Millingen aan de Rijn gehoord had, maar de Rijn ken je zeker. De ligging van het hotel, aan de rivier, maakt dat jij geen enkele moeite hoeft te doen om de natuur te bereiken. Je wandel- of fietstocht door de omgeving kan direct beginnen. Je kunt vanaf hier de uitgestrekte uiterwaarden, de Ooijpolder, het Oude Rijnstrangengebied en De Gelderse Poort gaan verkennen. Niet alleen de flora en het water maken dit landschap uitzonderlijk, het gebied barst van de diersoorten, ideaal dus voor een (amateur) fotograaf of vogelspotter.

Millingen

Hotel Millings Centrum

Je verblijft in het centrum van Millingen en tevens aan de rivier de Rijn. ’s Ochtends mag je gebruikmaken van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel. Je kunt er eventueel voor kiezen om hier ook je lunch of diner te gebruiken, want het restaurant staat erg goed bekend. Je krijgt bij aankomst een lekker kopje koffie of thee en gratis fiets- en wandelroutes. Zo kun jij meteen beginnen met je verkenningstocht van de omgeving. Daarbij krijgt het hotel een prachtige beoordeling van gemiddeld een 8.0.

Millingen

screenshot van de deal

Millingen