Luxe 4* designhotel in Zeeland

Stijlvol overnachten in hartje Zierikzee

Holidayguru tipt 13.03.21 tot 14.03.21
P.p. vanaf € 53,-

Het luxe 4* Hotel Mondragon in het Zeeuwse Zierikzee ademt romantiek. Laat je hart veroveren door de stijlvolle kamers in het hart van de historische stad. Boek een overnachting, inclusief ontbijt, voor maar €53!

Hotel Mondragon

Ontwaak in een eeuwenoud pand in het historische hart van Zierikzee. Het luxe 4* Hotel Mondragon aan de Oude Haven is stijlvol ingericht en straalt romantiek uit. Ontbijt in een sfeervolle ambiance in Le Bistrôt. Beleef culinaire hoogstandjes en proef verrassende gerechten uit de Franse keuken in Restaurant Cristó. Terwijl je geniet van de heerlijke gerechten, volg je live wat er in de open keuken gebeurt. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg.

Vakantie Zierikzee

Flaneer door de pittoreske straatjes en kijk je ogen uit, in de Zeeuwse stad zijn maar liefst 500 monumenten te vinden. Beklim de 241 treden van de Sint-Lievensmonstertoren, of ‘de Dikke Toren’ zoals inwoners hem noemen, en bewonder het adembenemde uitzicht over de stad. Denk je aan Zeeland, dan denk je aan zee. De brede stranden, duinen en dijken geven je een heerlijk vakantiegevoel. De liefhebbers van het bos kunnen hun energie kwijt in het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen.

screenshot van de deal

Hotel Mondragon