Ga dit voorjaar zonnestralen vangen op het strand van Scheveningen! Voor slechts €85 verblijf je in een geweldig 4* hotel pal aan het strand. Naast je overnachting is ook je ontbijt, diner en het gebruik van de wellness bij de prijs inbegrepen.

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Een weekendje Scheveningen is altijd een goed idee! Met dit fijne arrangement overnacht je in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, een fijn 4* hotel direct aan het strand. Na een dagje zonnebaden of uitwaaien geniet je van een heerlijk 3-gangendiner en de volgende ochtend staat er ook nog eens een lekker ontbijtje voor je klaar. Ook kun je gratis gebruik maken van het wellnesscentrum, het binnenzwembad en de fitnessruimte. Zo beleef jij een heerlijk weekend in eigen land, voor een geweldige prijs. Let op: tijdens de lockdown periode zijn het restaurant en de wellness gesloten. Maaltijden en dranken zijn op basis van take-away.

Weekendje Scheveningen: lekker uitwaaien aan de kust

Voor zon, zee en strand hoef je niet op het vliegtuig te stappen, je vindt dat alles ook gewoon in ons eigen Scheveningen. Ga er een paar dagen lekker tussenuit in eigen land. Lekker uitwaaien op de pier van Scheveningen, een bakje koffie of een cocktail drinken met uitzicht op zee, met de tram naar Den Haag voor een middagje shoppen of je geluk beproeven in het Holland Casino. Of gewoon de hele dag op het strand liggen, want er komt nog heerlijk zomers weer aan!

screenshot van de deal

ss_scheveningen