Stijlvol weekendje Maastricht met overnachting

Inclusief 4* designhotel met ontbijt!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95
  • Toeristenbelasting €4,89 p.p.p.n.
  • Meerdere data beschikbaar Ook in september en oktober!
  • Je viervoeter is welkom Huisdieren toegestaan
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
Holidayguru tipt 20.08.19 tot 21.08.19
P.p. vanaf € 49,50

Hotelkamers saai en vreugdeloos? Na dit weekend denk je daar heel anders over! Welkom in het Designhotel Maastricht, waar je met open armen ontvangen wordt in deze moderne accommodatie met een knipoog. Kom sfeervol overnachten in de Limburgse hoofdstad en geniet van dit uitgebreide arrangement voor slecht €49,50 per persoon!

 

Designhotel

Designhotel Maastricht

Dit populaire designhotel beschikt over sfeervolle kamers met een unieke uitstraling. Het 4* designhotel ligt in de hippe wijk met de toepasselijke naam Wyck. Hier vind je veel leuke boetiekjes, antiekwinkels en delicatessenzaken. Ook kunstenaars weten de wijk, pardon Wyck, wel te waarderen. In hotelbrasserie FLO kun je bourgondisch genieten van de lekkerste seizoensschotels, de Franse keuken en visgerechten. Met dit fijne arrangement verblijf je niet alleen in een sfeervol hotel en gezellige omgeving, maar profiteer je ook nog eens van veel leuke extra’s! Zo krijg je gratis toegang tot Hollad Casino Valkenburg, geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet mét een glaasje bubbels en mag je ook nog lekker laat uitchecken. En denk maar niet dat je met lege handen naar huis gaat, want je verlaat Maastricht niet zonder een echte Limburge vlaai van Bread en Delicious! Een waar feest dus.

design hotel

Bourgondisch genieten in het zuiden

Iedereen weet wel dat Maastricht synoniem staat aan gezelligheid. De terrasjes aan het Vrijthof beginnen zodra de eerste zonnestralen het plein bereiken vol te lopen en ook op de andere pleinen van de stad is er volop reuring. Tijdens een stadswandeling mag een bezoek aan de Onze Lieve Vrouwebasiliek en de fameuze Dominicanen boekhandel niet ontbreken. De oude stadsmuur en de Sint Servaasbrug over de Maas geven de stad een extra historisch tintje. Net buiten de stad ligt de Sint Pietersberg, waar je prachtig kunt wandelen. Natuur, cultuur, terrasjes en een heerlijke slaapplek, wat wil een mens nog meer?

 

screenshot van de deal

screenshot maastricht