Overnachting in luxe 4* Van der Valk hotel

Inclusief ontbijt en 3-gangendiner

  • Sterren
  • Reserveringskosten €19,95
  • Exclusief toeristenbelasting €5 per persoon per nacht
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 31.05.20 tot 01.06.20
P.p. vanaf € 74,50

Gezellig een nachtje weg in een van de leukste steden van Nederland: Haarlem! Met dit hotelarrangement verblijf je voor slechts €74,50 in het 4* Van der Valk Haarlem, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangendiner. P.S.: Er zijn veel verschillende datums beschikbaar!

Van der Valk Haarlem

Het 4* Van der Valk Hotel Haarlem is gevestigd aan de rand van het historische stadshart van Haarlem en heeft daardoor een centrale ligging. Je verblijft er in een comfort kamer, die voorzien is van comfortabele bedden wat voor een goede nachtrust zorgt en een heerlijke ruime badkamer met regendouche. Met deze deal geniet je ook eens van een uitgebreid en vers ontbijt en een 3-gangendiner.

Weekendje Haarlem

Haarlem in nou typisch zo’n stad die je een keer móet bezoeken. Naast de prachtige historische binnenstad, vind je hier mooie grachtjes waarover je met een bootje kunt varen, uitgebreide winkelmogelijkheden en volop monumenten. Begin het winkelen in het centrum en pak zo meteen de prachtige architectuur en de monumenten mee. Maak een stop bij het Frans Hals Museum en vervolg je weg naar de Schalkwijk of Cronjé direct achter het station. Heb je zin om uit te waaien? Maak dan een heerlijke strandwandeling op het strand van Zandvoort of Bloemendaal.

screenshot van de deal

screenshot deal