Ga er op uit in een van de leukste steden van Nederland en geniet van een luxe weekendje in Haarlem. Voor slechts €92 verblijf je een weekendje in het 4* Van der Valk Hotel Haarlem en smul je ’s ochtends van een lekker ontbijt.

Van der Valk Haarlem

Het 4* Van der Valk Hotel Haarlem is gevestigd aan de rand van het historische stadshart van Haarlem en heeft daardoor een centrale ligging. Je verblijft er in een comfort kamer, die voorzien is van heerlijke bedden en een ruime badkamer met regendouche.

Weekendje Haarlem

Haarlem in nou typisch zo’n stad die je een keer móet bezoeken. Naast de prachtige historische binnenstad, vind je hier mooie grachtjes waarover je met een bootje kunt varen, uitgebreide winkelmogelijkheden en volop monumenten. Begin het winkelen in het centrum en pak zo meteen de prachtige architectuur en de monumenten mee. Maak een stop bij het Frans Hals Museum en vervolg je weg naar de Schalkwijk of Cronjé direct achter het station. Heb je zin om uit te waaien? Maak dan een heerlijke strandwandeling op het strand van Zandvoort of Bloemendaal.

screenshot van de deal

ss_haarlem