Luxe wellness uitje in Haarlem

Slaap in een wellness suite in het 4* Van der Valk Hotel

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Reserveringskosten Geen!
  • Toeristenbelasting €5 p.p.p.n.
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 07.01.21 tot 08.01.21
P.p. vanaf € 138,-

Verras je geliefde met een romantisch uitje in een van de leukste steden van Nederland en geniet van een luxe weekendje in Haarlem. Boek een nachtje weg in het 4* Van der Valk Hotel en slaap in een super-de-luxe wellness suite met bubbelbad en privésauna.

Van der Valk Haarlem

Het 4* Van der Valk Hotel Haarlem is gevestigd aan de rand van het historische stadshart van Haarlem en heeft daardoor een centrale ligging. Tijdens dit luxe weekendje weg verblijf je in een prachtige wellness suite, voorzien van onder andere een bubbelbad en een privésauna – heerlijk om de donkere winterdagen mee door te komen.

Weekendje Haarlem

Haarlem in nou typisch zo’n stad die je een keer móet bezoeken. Naast de prachtige historische binnenstad, vind je hier mooie grachtjes waarover je met een bootje kunt varen, uitgebreide winkelmogelijkheden en volop monumenten. Begin het winkelen in het centrum en pak zo meteen de prachtige architectuur en de monumenten mee. Maak een stop bij het Frans Hals Museum en vervolg je weg naar de Schalkwijk of Cronjé direct achter het station. Heb je zin om uit te waaien? Maak dan een heerlijke strandwandeling op het strand van Zandvoort of Bloemendaal.

screenshot van de deal

Screenshot deal