Luxe kloosterhotel in Limburg

Overnacht in een gloednieuwe Superior Kamer!

Holidayguru tipt 23.10.20 tot 25.10.20
P.p. vanaf € 89,-

Spring achter het stuur en ga samen op mini-vakantie in het gezellige Limburg. Met dit fijne 4* arrangement verblijf je voor slechts €89 een weekendje in een schitterend kloosterhotel in Sittard. Je overnacht in een van een gloednieuwe superior kamer en smult ’s ochtends van een lekker ontbijt.

Hotel Merici

Hotel Merici is een schitterend kloosterhotel in het gezellige Sittard. Het stijlvol ingerichte 4* hotel ligt in het hart van de stad, wat dit een ideale uitvalsbasis maakt voor een gezellig weekendje weg. Je overnacht in een splinternieuwe kamer en geniet in de ochtend van een heerlijk  ontbijtbuffet in restaurant De Refter.

Weekendje Limburg

De sfeervolle stad Sittard leent zich uitstekend voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Ga een dagje winkelen in de vele winkelstraten of breng een bezoek aan Museum Het Domein, vol hedendaagse kunst, maar ook stedelijke historie en archeologie. Ook voor een actief weekendje ben je in Sittard op de juiste plek, want de omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietstocht.

screenshot van de deal

Screenshot deal