Even lekker ertussenuit in het noorden van het land met dit fijne hotelarrangement in Coevorden. Verblijf drie dagen in een gezellig hotel in het centrum van de stad voor slechts €69. Dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangendiner zijn bij de prijs inbegrepen.

Hotel Restaurant Talens Coevorden

In Hotel Restaurant Talens Coevorden voel je je direct thuis. Het gemoedelijke hotel staat al twee eeuwen in het centrum van vestingstad Coevorden en is geliefd om haar ouderwetse gastvrijheid. Je wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en een echte Koevern’se soes. Daarnaast staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijt je te wachten én geniet je op de eerste dag van een heerlijke 3-gangendiner. Smullen maar!

Weekendje Coevorden

Het historisch centrum van Coevorden is met talloze terrassen en restaurantjes een en al sfeer en gezelligheid. Perfect om lekker bij te komen na een stadswandeling of een flinke shopsessie. Een bezoekje aan het beroemde Kasteel van Coevorden is meer dan de moeite waard. Zin in een actief uitstapje? Huur een (elektrische) fiets bij het hotel en trek het groene heuvellandschap van Drenthe in.

screenshot van de deal

ss_coevorden