Uniek overnachten in de Kubussen van Rotterdam

Slaap in de iconische Kubuswoningen

  • Servicekosten €64
  • Uniek overnachten Slaap in de iconische kubuswoningen
  • Lekker smullen Op loopafstand van de Markthal
Holidayguru tipt 27.07.20 tot 30.07.20
P.p. vanaf € 187,50

Dit is nog eens bijzonder! Verblijf in de beroemde gele kubuswoningen van Rotterdam! Altijd al benieuwd geweest hoe deze bijzondere woningen er van binnen uit zien? Dit is je kans, want je kunt nu overnachten in een van de beroemdste bouwwerken van Nederland!

Kubuswoningen

De gele kubussen in de Rotterdamse wijk Blaak zijn een begrip in Nederland. De  spectaculaire woningen zien er van buiten al duizelingwekkend uit, maar wacht maar tot je de binnenkant ziet! Door de gekantelde muren, vreemde hoeken en vele ramen is dit alles behalve een normaal appartement. Daarnaast ligt de Kubuswoning ook nog eens op een super centrale locatie in Rotterdam; zo sta je al in enkele stappen in de beroemde Markthal.

Weekendje Rotterdam

Rotterdam is toch wel een van de leukste steden van Nederland voor een staycation. Na een lange dag shoppen in de Koopgoot, smullen in de Markthal of een tof concert in Ahoy kom je heerlijk bij in de moderne Kubuswoning. Wil je de stad van grote hoogte bewonderen? Beklim de Euromast, drink een drankje in de skybar en proost op een waanzinnig weekendje weg.

screenshot van de deal

ss_rotterdam