Slapen midden in het bos op de Veluwe

Trek je even helemaal terug in dit leuke huisje

  • Tiny house midden in de Veluwse bossen!
  • Contactloos verblijf
Holidayguru tipt 06.07.20 tot 08.07.20
P.p. vanaf € 184,50

Verscholen midden tussen de bomen op de Veluwe ligt dit super schattige huisje waar jij kunt overnachten! Trek je even helemaal terug voor een welverdiende break in de natuur. Geniet van de rust en ruimte in dit huisje dat van alle gemakken voorzien is! Je verblijft er een paar dagen in de zomervakantie al vanaf €184,50.

Maja’s Hideaway

Aan de naam zal het niet liggen, want in dit leuke huisje kun je je echt even voor de buitenwereld verstoppen. Maja’s Hideaway ligt midden in de bossen op de Veluwe nabij het dorpje Lieren. De tiny house is klein maar o zo fijn. Vanuit ieder hoekje heb je uitzicht op het bos waar het huisje zich in bevindt. Ook is er een aparte slaapkamer, keuken en een complete badkamer met toilet en douche.

Vakantie op de Veluwe

Naast genieten van de stilte is er ook genoeg te beleven op de Veluwe! Neem je wandelschoenen mee en ga eropuit voor een flinke wandeling. Op een paar minuutjes van de tiny house vind je de Veluwsche Stoomtrein. Een dikke aanrader en een van de highlights tijdens een vakantie op de Veluwe.

screenshot van de deal

Screenshot deal