Wellness weekend bij Thermaalbad Arcen

Helemaal ontspannen wellness arrangement in Limburg met overnachting en ontbijt

Holidayguru tipt 19.01.20 tot 20.01.02
P.p. vanaf € 44,50

Geniet van een gezellig en ontspannen weekendje weg met dit fijne wellnessarrangement! Verblijf in het fijne 3* Parkhotel Bad Arcen in het noorden van Limburg en krijg toegang tot het aangrenzende Thermaalbad Arcen. Voor slechts €44,50 per persoon boek je al een overnachting met entree tot de wellness, dagelijks een heerlijk ontbijtje en meer extra’s!

Parkhotel Bad Arcen

In de natuurlijke omgeving van Noord-Limburg vind je Parkhotel Bad Arcen, een heerlijk 3* hotel om tot rust te komen. Het hotel heeft een directe verbinding met het kuuroord Thermaalbad Arcen, waard je geniet van de diverse thermaalbaden, Kneippbaden en sauna’s. Parkhotel Bad Arcen beschikt over een restaurant, waar je terecht kunt voor heerlijke ambachtelijke gerechten. Boek je deze deal, dan verblijf je in een ruime Comfort Kamer en is je ontbijt bij de prijs inbegrepen.

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Relax in de bubbelbaden van bruisend thermaalmineraalwater of ontspan in een van de vele kruidenbaden. Ook heb je toegang tot de diverse sauna’s, Kneippbaden en rustruimtes. De stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

screenshot van de deal

Screenshot deal