Wellness aanbieding Thermaalbad Arcen

Hotelovernachting, inclusief ontbijt en toegang wellness!

Holidayguru tipt 25.06.20 tot 26.06.20
P.p. vanaf € 44,50

Breng helemaal zen het weekend door met dit fijne wellnessarrangement in Zuid-Limburg. Voor slechts €44,50 geniet jij van een ontspannen dag in Thermaalbad Arcen en slaap je in het aangrenzende Parkhotel Bad Arcen. In de ochtend staat er ook nog eens een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Een heerlijk verwenweekendje!

Parkhotel Bad Arcen

In de natuurlijke omgeving van Noord-Limburg vind je Parkhotel Bad Arcen, een heerlijk hotel om tot rust te komen. Het hotel heeft een directe verbinding met het kuuroord Thermaalbad Arcen, waar je geniet van de diverse thermaalbaden, Kneippbaden en sauna’s. Parkhotel Bad Arcen beschikt over een restaurant, waar je terecht kunt voor heerlijke ambachtelijke gerechten. Boek je deze deal, dan verblijf je in een ruime Comfort Kamer en is je ontbijt bij de prijs inbegrepen.

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Relax in de bubbelbaden van bruisend thermaalmineraalwater of ontspan in een van de vele kruidenbaden. Ook heb je toegang tot de diverse sauna’s, Kneippbaden en rustruimtes. De stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

screenshot van de deal

Screenshot deal