Weekendje Scheveningen in luxe 4* hotel

Inclusief ontbijt en diverse extra's

Holidayguru tipt 11.10.20 tot 12.10.20
P.p. vanaf € 49,50

Lekker nazomeren aan het strand van Scheveningen! Voor €49,50 slaap je een nachtje in het luxe 4* The Hague Marriott hotel, inclusief ontbijt en diverse extra’s.

The Hague Marriott

Met deze leuke aanbieding verblijf je in het luxe 4* The Hague Marriott hotel tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. De perfecte uitvalsbasis voor lange strandwandelingen of een dagje shoppen. ’s Ochtends begin je de dag goed met een heerlijk ontbijt. In de koude maanden geniet je van een heerlijk stukje appeltaart met een warm drankje en zodra het weer wat warmer begint te worden, zit een hele dag fietshuur bij de prijs inbegrepen.

Weekendje Scheveningen

Of je nu ligt te zonnebaden in het zand of lekker uitwaait tijdens een stevige strandwandeling, het strand van Scheveningen is het gehele jaar door zeer uitnodigend. Ook is het goed te combineren met een bezoek aan Den Haag. Struin over het Binnenhof, shop ‘till you drop in de leuke winkeltjes en boetiekjes of pak gezellig een terrasje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je met kinderen, dan mag je een bezoekje aan Madurodam natuurlijk niet overslaan.

screenshot van de deal

ss_scheveningen