Romantische overnachting in 4* landhuis

Incl. ontbijt, 4-gangendiner en meer!

Holidayguru tipt 27.12.20 tot 28.12.20
P.p. vanaf € 79,-

Neem je geliefde mee op pad in eigen land en trakteer op een romantisch weekendje weg. Voor slechts €79 overnacht je in een schitterend 4* landhuis in de Achterhoek, waar je wordt ontvangen met een glaasje bubbels. Ook een luxe 4-gangendiner en live-cooking ontbijt is inbegrepen.

Hotel Villa Ruimzicht

Voor een romantisch uitje zit je goed in Villa Ruimzicht. Het luxe 4* hotel is gevestigd in een monumentaal landhuis, gelegen in een stadspark net buiten Doetinchem. Hoewel het pand en de openbare ruimtes in klassieke stijl zijn behouden, zijn de kamers volledig gerestaureerd tot stijlvolle, moderne optrekjes. Na een heerlijke nachtrust schuif je ’s ochtends aan voor een verrukkelijk ontbijt. Daarnaast geniet je op de eerste dag ook nog eens van een uitgebreid 4-gangendiner. Gurutip: maak je verblijf extra speciaal en boek tegen een kleine meerprijs een Romantische kamer met jacuzzi!

Genieten in de Achterhoek

Het landgoed waar je verblijft, bevindt zich in het gezellige plaatsje Doetinchem, gelegen in de Achterhoek. De vele bossen en natuurgebieden in de omgeving lenen zich uitstekend voor een gezellige fietstocht, of huur een Vespa en scooter door de groene omgeving. De regio kenmerkt zich door het groene Nederlandse landschap. het is de ideale setting om helemaal tot rust te komen. Breng een dagje door in het gezellige centrum van Doetinchem of rijd naar nabijgelegen steden als Arnhem of Nijmegen. Ik raad je echter vooral aan om te genieten van het landhuis en het landgoed, en helemaal tot rust te komen!

screenshot van de deal

ss_doetinchem