Overnachten in landhuis**** met veel extra’s

Incl. live cooking ontbijt, bubbels en meer!

  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 8.3
  • Beschikbaarheid Veel zondagen t/m december 2019
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
P.p. vanaf € 89,-

Tijd om eventjes ertussenuit te gaan in eigen land. Dicht bij huis, maar wel echt he-le-maal het vakantie gevoel. Deze deal is daar perfect voor. Verblijf in een luxe 4* landhuis in de Achterhoek – het romantische Villa Ruimzicht – en geniet daar van vele leuke extra’s. Zo zit een glaasje bubbels (want wat is luxe zonder bubbels?) inbegrepen in de prijs en elke ochtend een live cooking ontbijt! Ook krijg je een 4-gangendiner helemaal cadeau! Oh, en tijdens een luxe vakantie wil je natuurlijk niet vroeg je bed uit moeten, dus een late checkout zit er ook bij.

Doetinchem

Genieten in de Achterhoek

Het landgoed waar je verblijft bevindt zich in het gezellige plaatsje Doetinchem, gelegen in de Achterhoek. Een grote aanrader is om de fiets mee te nemen, want rondom Doetinchem vind je vele bossen en natuurgebieden. De regio kenmerkt zich door het groene Nederlandse landschap en het is de ideale setting om helemaal tot rust te komen. Daarnaast moet je zeker ’s middags even door Doetinchem struinen. Je bevind je niet ver van de Duitse grens en ook steden als Arnhem en het gezellige Nijmegen zijn met de auto snel te bereiken. Ik raad je echter vooral aan om te genieten van het landhuis en het landgoed, en helemaal tot rust te komen!

Doetinchem

Hotel Villa Ruimzicht

Je verblijft in het 4* landgoedhotel Villa Ruimzicht, gelegen in een stadspark net buiten Doetinchem. Het hotel bevindt zich in een extravagant, monumentaal pand dat volledig gerestaureerd is. Het is de perfecte samensmelting tussen het klassiek monumentale en stijlvol modern. Een nachtje in dit hotel is op zich al een belevenis. Daarbovenop komen dan nog al die mooie extra’s: live cooking ontbijt, bubbels en natuurlijk de late checkout. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een 4-gangendiner! Dit hotel krijgt gemiddeld een 8.3.

Ruimzicht

screenshot van de deal

Screenshot van de deal