slechts € 77,50

Je denkt misschien dat het iconische Hotel New York onbetaalbaar is, en dat Rotterdam de minst aantrekkelijke stad van Nederland is. Maar niets is minder waar! Je overnacht al in Hotel New York in Rotterdam vanaf €77,50 per persoon. Rotterdam is de laatste jaren omgetoverd tot hét voorbeeld van hoe een moderne stad eruit kan zien. Een bezoek aan de havenstad is absoluut de moeite waard, dus reserveer snel een kamer!

Hotel New York Rotterdam

Hotel New York in Rotterdam

Op de Kop van Zuid is de afgelopen jaren een heuse skyline ontstaan, maar tussen de moderne skyscrapers staat een gebouw met een bijzonder rijke geschiedenis. Het voormalige hoofdgebouw van de Holland – Amerikalijn beschikt over moderne kamers met een comfortabel interieur maar de nostalgie proef je in het hele gebouw. Vanaf 1620 vertrokken meer dan een half miljoen gelukszoekers naar het verre Amerika. Begin jaren’ 70 verdween de Holland – Amerika lijn uit Rotterdam, maar gelukszoekers kunnen nog steeds in het gebouw terecht. 😉 Het 4-sterrenhotel aan de oevers van de Maas beschikt over een ruim terras met uitzicht over het centrum en de haven.

Hotel New York Rotterdam

Weekendje Rotterdam

Na een heerlijke nacht in het historische Hotel New York is het tijd om het modernistische Rotterdam te verkennen. Hotel New York en de rest van de Wilhelminapier vormen een van de populairste bezienswaardigheden van Rotterdam. Het wordt ook wel het “Manhattan van Rotterdam” genoemd. De watertaxi naar het centrum stopt voor de deur, dus voordat je op de Coolsingel staat, heb je al een leuk tochtje achter de rug. Natuurlijk kun je ook gewoon de beroemde Erasmusbrug oversteken. De Markthal, het geheel vernieuwde Centraal Station en de bekende kubuswoningen maken Rotterdam een lust voor het oog. Winkelliefhebbers vinden hun weg naar de Koopgoot. Een bezoek aan de Euromast mag natuurlijk niet ontbreken. De haven van Rotterdam strekt zich zo ver je kunt kijken uit, en in de verte kun je Den Haag zien liggen. Imposant!

hotel Rotterdam

 • Overnacht in het iconische gebouw van de Holland-Amerikalijn
  • Reisperiode: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 01 – 02 maart 2018
  • Reisduur: 1 nacht, langer natuurlijk mogelijk
  • Hotel: New York
  • Aantal sterren: vier sterren
  • Beoordeling: uitstekend, 8.7 op Trivago
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: Rotterdam
  • Prijs: Slechts €77,50 per persoon op basis van een kamer voor twee personen

screenshot van de deal

trivago