Hotel New York in Rotterdam

Overnacht in het iconische gebouw van de Holland - Amerikalijn

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Beoordeling 8,8
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 13.09.19 tot 14.09.19
P.p. vanaf € 59,50

Ga een weekendje naar Rotterdam en slaap in het 4* Hotel New York, gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de Holland-Amerikalijn. Je slaapt al een nachtje in dit historische hotel voor maar €59,50 per persoon.

Hotel New York in Rotterdam

Op de Kop van Zuid is de afgelopen jaren een heuse skyline ontstaan, maar tussen de moderne skyscrapers staat een gebouw met een bijzonder rijke geschiedenis. Het voormalige hoofdgebouw van de Holland – Amerikalijn beschikt over moderne kamers met een comfortabel interieur maar de nostalgie proef je in het hele gebouw. Vanaf 1620 vertrokken meer dan een half miljoen gelukszoekers naar het verre Amerika. Begin jaren’ 70 verdween de Holland – Amerika lijn uit Rotterdam, maar gelukszoekers kunnen nog steeds in het gebouw terecht. 😉 Het 4* hotel aan de oevers van de Maas beschikt over een ruim terras met uitzicht over het centrum en de haven.

Weekendje Rotterdam

Na een heerlijke nacht in het historische Hotel New York is het tijd om het modernistische Rotterdam te verkennen. Hotel New York en de rest van de Wilhelminapier vormen een van de populairste bezienswaardigheden van Rotterdam. Het wordt ook wel het “Manhattan van Rotterdam” genoemd. De watertaxi naar het centrum stopt voor de deur, dus voordat je op de Coolsingel staat, heb je al een leuk tochtje achter de rug. Natuurlijk kun je ook gewoon de beroemde Erasmusbrug oversteken. De Markthal, het geheel vernieuwde Centraal Station en de bekende kubuswoningen maken Rotterdam een lust voor het oog. Winkelliefhebbers vinden hun weg naar de Koopgoot. Een bezoek aan de Euromast mag natuurlijk niet ontbreken. De haven van Rotterdam strekt zich zo ver je kunt kijken uit, en in de verte kun je Den Haag zien liggen. Imposant!

hotel Rotterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal