Hotelovernachting + entree Wildlands Emmen

Incl. ontbijtbuffet

Holidayguru tipt 19.01.20 tot 20.01.20
P.p. vanaf € 55,-

Lekker een nachtje buiten de deur in Nederland en naar Wildlands Adventure Zoo, het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Voor een geweldige prijs van €55 heb je namelijk beide. Dit is niet alles; je krijgt namelijk ook een heerlijk ontbijtbuffet bij dit avontuur.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bij deze aanbieding krijg je je entreekaartje voor Wildlands Adventure Zoo helemaal gratis! Dit is geen normale dierentuin; Wildlands Adventure Zoo is opgebouwd als een waar safaripark en is heel bijzonder. Ontdek hier de verschillende klimaatzones Jungola, Serenga en Nortica, ga op safari en maak een ritje in de achtbaan Tweestryd. Voor kinderen is er een uitgebreide overdekte speeltuin en voor een natje en een droogje of leuke souvenirs ga je naar het centrale Kompasplein. Dat klinkt toch als een super belevenis?

Wildlands

Hotel De Oringer Marke

Na je avontuur in het dierenpark, keer je terug bij het hotel om daar vervolgens je welverdiende nachtrust te pakken. Het hotel beschikt over een bowlingcentrum en sauna, mocht je nog zin hebben in een extra activiteit. Ook krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet. Wil je graag de omgeving verkennen, maak dan gebruik van gratis fietsroutes of lees het gratis boekje over Emmen. Tijdens dit arrangement zul je je niet vervelen, dat is zeker. Het hotel is ook nog goed beoordeeld met een 8.2. 

screenshot van de deal

Screenshot deal