Vier Oud en Nieuw romantisch in Parijs

Luid het nieuwe jaar spectaculair in!

  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 53,-

Wie had dat gedacht, Oudejaarsavond in Parijs voor maar €53! Ben jij klaar voor de jaarwisseling van je leven? Je verblijft op een absolute toplocatie in de stad van de liefde en kunt eventueel ontbijt bijboeken. Voor deze speciale, feestelijke gelegenheid is de hele stad prachtig versierd met lichtjes en kraampjes en rond middernacht wordt er op de Arc de Triomphe een fantastische show gegeven. Wil jij dit meemaken? Bekijk snel alle details hier.

Nieuwjaar in Parijs

Parijs tijdens de jaarwisseling

De absolute place to be tijdens de jaarwisseling in Parijs is de Arc de Triomphe. Hier wordt ieder jaar door de Franse regering een prachtige lichtshow verzorgd, waarvan een gedeelte op de Arc geprojecteerd wordt. Het is een spektakel dat je echt met eigen ogen gezien moet hebben. Je mag zelf geen vuurwerk afsteken in verband met de veiligheid, dus houd hier rekening mee. Voor een losgeslagen feest kun je misschien beter niet naar Parijs gaan tijdens de jaarwisseling, maar voor een romantische Oud & Nieuw ervaring daarentegen juist wel. Naast het spektakel op en om de Arc de Triomphe is het geweldig om een dinershow te gaan bekijken; vergeet deze alleen niet van tevoren te reserveren. Je zult een onvergetelijke en romantische avond hebben. Voor al mijn tips voor Parijs lees je mijn artikel.

Parijs

Le Ruisseau

Je overnacht in hotel*** Le Ruisseau. Dit hotel ligt op enkele minuten lopen van metrostation Saint-Mandé vanaf waar je vlot in het absolute centrum van Parijs bent. Het hotel heeft een eigen restaurant dat uitstekend wordt beoordeeld en ligt aan een gezellig plein. Gasten zijn erg tevreden over de hygiëne in dit hotel en het wordt dan ook met 4 van de 5 punten beoordeeld op TripAdvisor.

Parijs jaarwisseling

screenshot van de deal

Parijs