Parijs vanuit dit zuurstokroze hotel!

Een must-stay voor alle cupcake lovers!

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Hotel voor niet-rokers Rookvrij hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 03.01.20 tot 04.01.20
P.p. vanaf € 56,-

Hoe leuk is dit hotel?! Stap in een zuurstokroze droom in dit 4* hotel in Parijs. Hier wil je toch een keer met je vriendinnen overnachten? Boek nu een overnachting in dit zoete hotel voor maar €56 per persoon per nacht. Let op: deze deal is exclusief vervoer. Vind hier je goedkope treintickets of ga met de flixbus. Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag. Staat deze er niet tussen? Pas dan eenvoudig de data aan in de deal.

 

Vice Versa Hotel Parijs

Verblijf je in de zuurstokroze kamer of kies je voor je overnachting toch een van de andere themakamers? Zelf vind ik de kamers in het roze het allerleukst. Naast dat dit natuurlijk een unieke hotelovernachting wordt die je met al je vrienden gaat delen, is dit hotel ook nog eens heerlijk om in te verblijven. Dit 4* hotel is een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip Parijs. Elke kamer van het hotel is ingericht met inspiratie van de zeven zonden. Naast deze roze kamer vind je hier dus ook een aantal duistere kamers.

Verblijf in een uniek hotel

Heb ik je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? Ik daag je uit om ook een kijkje te nemen in de andere vijf zonden en eens te kiezen voor een hotel met een originele insteek. Ervaar de surrealistische eigenzinnigheid van dit hotel, waar elke kamer een eigen leven lijkt te leiden. Dit hotel bevindt zich in Parijs: een prachtige wereldstad die eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft. Deze deal is zonder vervoer. Rijd met de auto of vind hier goedkope treintickets naar Parijs!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal