slechts 62,50 €

It’s all about pink! In dit luxe viersterrenhotel in Parijs heb je nu de keuze om te overnachten in een compleet roze kamer! Geniet jij van je ontbijtje, compleet in cupcake stijl? Bij het zien van deze deal voel ik de kriebels in mij naar boven komen en een sterke drang om aan mijn guilty pleasures toe te geven: hier moet ik heen!

Roze hotelkamer

Vice Versa Hotel Parijs

Verblijf je in de zuurstokroze kamer, of kies je voor je overnachting toch een van de andere themakamers? Zelf vind ik de kamers in het roze het allerleukst. Naast dat dit natuurlijk een unieke hotelovernachting wordt die je met al je vrienden gaat delen, is dit hotel ook nog eens heerlijk om in te verblijven. Dit viersterrenhotel is een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip Parijs. Elke kamer van het hotel is ingericht na inspiratie van de zeven zonden. Na deze roze kamer vind je hier dus ook een aantal duistere kamers… Dit hotel ontvangt een uitstekende beoordeling op Trivago met een 8.4 als cijfer!

Verblijf in een uniek hotel

Heb ik je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? Ik daag je uit om ook een kijkje te nemen in de andere vijf zonden en eens te kiezen voor een hotel met originele insteek. Ervaar de surrealistische eigenzinnigheid van dit hotel, waar elke kamer een eigen leven lijkt te leiden. Dit hotel bevindt zich in Parijs: een prachtige wereldstad die eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft. Indien je hier toch nog niet zo goed de weg weet, raad ik je aan om even dit artikel over de bezienswaardigheden in Parijs te lezen. Hier vind je goedkope treintickets naar Parijs!

zeven zonden

screenshot van de deal

Screenshot Parijs deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)