Parijs vanuit uniek hotel met thematische kamers

Sfeervol en modern!

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Hotel voor niet-rokers Rookvrij hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 13.11.20 tot 14.11.20
P.p. vanaf € 72,-

Très unique! Dit boutique hotel in Parijs is ontworpen in de stijl van de zeven hoofdzonden. Zo slaap je bijvoorbeeld in een zuurstok roze macaron kamer of in een kamer vol met goudtinten. Van de vloer tot aan het plafond en van meubels tot aan het gordijn, het thema van de kamer is tot in de details terug te zien. Goed om te weten: Bij de tweede stap van het boeken bij ‘speciale verzoeken’ kun je aangeven welke kamer jouw voorkeur heeft. En voor wat meer geld krijg je gegarandeerd de kamer die je wilt (zolang het beschikbaar is).

Vice Versa Hotel Parijs

Verblijf je in de zuurstokroze kamer of kies je voor je overnachting toch een van de andere themakamers? Zelf vind ik de kamers in het roze het allerleukst! Naast dat dit natuurlijk een unieke hotelovernachting wordt die je met al je vrienden gaat delen, is dit hotel ook nog eens heerlijk om in te verblijven. Dit 4* hotel is een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip Parijs. Elke kamer van het hotel is ingericht met inspiratie van de zeven zonden. Naast deze roze kamer vind je hier dus ook een aantal duistere kamers.

Verblijf in een uniek hotel

Heb ik je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? Ik daag je uit om eens te kiezen voor een hotel met een originele insteek. Ervaar de surrealistische eigenzinnigheid van dit hotel, waar elke kamer een eigen leven lijkt te leiden. Dit hotel bevindt zich in Parijs: een prachtige wereldstad die eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft. Deze deal is zonder vervoer. Rijd met de auto of vind hier goedkope treintickets naar Parijs!

screenshot van de deal

screenshot deal