Té leuk: verblijf in een bierhotel in Praag

Bier + wellness!

Holidayguru tipt 13.02.20 tot 14.02.20
P.p. vanaf € 36,50

Houd jij wel van een lekker biertje? Boek dan een nachtje in dit té leuke hotel in Praag en dompel je onder in een bad van bier in de bierspa. Voor slechts €36,50 per persoon boek je al een nachtje in dit unieke hotel in het centrum van Praag en krijg je ook nog in de ochtend een ontbijtje. Let op: deze deal is exclusief vluchten. Vind hier goedkope vliegtickets.

Bierspa Praag

Bierspa in Praag

Relaxen in een bierspa terwijl je onbeperkt biertjes mag drinken? Dat wil jij! Verblijf tijdens een stedentrip Praag in Hotel Metamorphis en ontdek de unieke bierspa van dit hotel. Helemaal zen (en een beetje dronken) na je behandeling in deze bijzondere spa? Dan is het tijd om de stad te verkennen. Dit hotel ligt zeer centraal in Praag, vlakbij veel bekende bezienswaardigheden.

Bierspa Praag

Stedentrip Praag

Steek de Moldau over via de Karelsbrug, verdwaal in de smalle straatjes van het oude centrum of drink een biertje op het dakterras van het Dansende Huis. De mooie, historische bezienswaardigheden, het gezellige stadscentrum en het lekkere (en goedkope) eten en drinken maken Praag tot een van de leukste bestemmingen voor een stedentrip in Europa.

screenshot van de deal

Screenshot deal