Uniek overnachten in eigen land! Het ss Rotterdam is een voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft sinds 1959 veel van de wereld mogen zien. Dat het schip al wat ouder is merk je aan de prachtige authentieke kamers en de jaren vijftig stijl. Een 2- daags halfpension arrangement boek je al voor slechts €88 per persoon!

Uniek overnachten op de ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis. Het schip werd in 1958 gedoopt door Koningin Juliana en is tegenwoordig te boeken als hotelovernachting. Het schip is in totaal 228 meter lang en heeft een zeer luxe interieur. Verder kun je op dit cruiseschip fietsen huren om het prachtige Rotterdam te ontdekken. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangen diner.

Ontdek Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam bent, mag je een bezoekje aan de iconische Erasmusbrug en de haven natuurlijk niet overslaan. Ook de Euromast is een niet te missen bezienswaardigheid en wat dacht je van een middagje shoppen in en rondom de Koopgoot?

screenshot van de deal

Screenshot deal