Unieke overnachting op het cruiseschip ss Rotterdam!

Het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €14,50 per boeking
  • Beoordeling 8,7
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 18.10.20 tot 19.10.20
P.p. vanaf € 71,-

Uniek overnachten in eigen land! Het ss Rotterdam is een bijzonder hotel dat in de haven ligt van Rotterdam. Dit hotel is namelijk een voormalig vlaggenschip geweest van de Holland-Amerika Lijn en heeft sinds 1959 veel van de wereld mogen zien. Dat het schip al wat ouder is merk je aan de prachtige authentieke kamers en de jaren vijftig stijl.

Uniek overnachten op de ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis. Het schip werd in 1958 gedoopt door Koningin Juliana en is tegenwoordig te boeken als hotelovernachting. Het schip is in totaal 228 meter lang en heeft een zeer luxe interieur. Verder kun je op dit cruiseschip fietsen huren om het prachtige Rotterdam te ontdekken. De overnachting is inclusief welkomstdrankje, ontbijtbuffet en retourtje met de watertaxi naar het centrum.

Ontdek Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam bent, breng je natuurlijk als eerste een bezoekje aan de Markthal!  Vergeet niet van alles wat te proberen. Verder mag je een bezoekje aan de iconische Erasmusbrug en de haven natuurlijk niet overslaan tijdens een stedentrip naar deze havenstad. Ook de Euromast is natuurlijk een niet te missen bezienswaardigheid en wat dacht je van een middagje shoppen in en rondom de Koopgoot?

screenshot van de deal

Screenshot deal