Unieke overnachting op het cruiseschip ss Rotterdam!

Het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn

Holidayguru tipt 28.02.20 tot 29.02.20
P.p. vanaf € 64,50

Ik ben vaak op zoek naar unieke overnachtingen voor jullie en hierbij heb ik echt een topper gevonden. Ben jij bekend met het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, de ss Rotterdam? Hier kun je tegenwoordig overnachten! Voor €64,50 breng je een nachtje door op dit luxe 4* schip in de haven van Rotterdam; een unieke ervaring voor je volgende stedentrip naar Rotterdam.

Uniek overnachten op de ss Rotterdam

De ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis. Het schip werd in 1958 gedoopt door Koningin Juliana en is tegenwoordig te boeken als hotelovernachting. Het schip is in totaal 228 meter lang en heeft een zeer luxe interieur. Verder kun je op dit cruiseschip fietsen huren om het prachtige Rotterdam te ontdekken.  Je overnachting is inclusief welkomstdrankje, ontbijtbuffet en retourtje met de watertaxi naar het centrum.

Ontdek Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam bent, breng je natuurlijk als eerste een bezoekje aan de Markthal!  Vergeet niet van alles wat te proberen. Verder mag je een bezoekje aan de iconische Erasmusbrug en de haven natuurlijk niet overslaan tijdens een stedentrip naar deze havenstad. Ook de Euromast is natuurlijk een niet te missen bezienswaardigheid en wat dacht je van een middagje shoppen in en rondom de Koopgoot?

screenshot van de deal

Screenshot deal