slechts € 67,50

Ik ben vaak op zoek naar unieke overnachtingen voor jullie, en hierbij heb ik echt een topper gevonden. Ben jij bekend met het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, de ss Rotterdam? Hier kun je tegenwoordig overnachten! Voor €67,50 breng je een nachtje door op dit luxe 4* schip in de haven van Rotterdam; een unieke ervaring voor je volgende stedentrip naar Rotterdam. Er zijn trouwens meerdere arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld met half pension of meerdere dagen! Bekijk hier alle mogelijke data, de verschillende arrangementen en verdere details voor dit geweldige drijvende hotel!

hotel rotterdam

Uniek overnachten op de ss Rotterdam

De ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis. Het schip werd in 1958 gedoopt door Koningin Juliana en is tegenwoordig te boeken als hotelovernachting. Het schip is in totaal 228 meter lang en heeft een zeer luxe interieur. Verder kun je op dit cruiseschip fietsen huren om het prachtige Rotterdam te ontdekken. Dit hotel wordt erg goed beoordeeld op Tripadvisor met 4 van de 5 punten! Je overnachting is inclusief welkomstdrankje, ontbijtbuffet en retourtje met de watertaxi naar het centrum. Ook krijg je nog een heerlijk snack plateau, een Spido rondvaart én een ss Rotterdam souvenir!

hotel rotterdam

Ontdek Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam bent, breng je natuurlijk als eerste een bezoekje aan de beroemde nieuwe Markthal! Heerlijk eten in het centrum van Rotterdam. Vergeet niet van alles wat te proberen. Verder mag je een bezoekje aan de iconische Erasmusbrug en de haven natuurlijk niet overslaan tijdens een stedentrip naar deze havenstad. Ook de Euromast is een van de gebouwen waarvan je absoluut een foto op je telefoon moet hebben na een stedentrip Rotterdam.

hotel rotterdam

screenshot van de deal

Screenshot van de deal