Uniek overnachten in eigen land! Cruiseschip ss Rotterdam heeft vele bestemmingen gezien sinds 1959, maar nu is het te boeken voor een bijzondere hotelovernachting. Voor slechts €81 per persoon boek je al een 2- daags halfpension arrangement.

Uniek overnachten op de ss Rotterdam

Het ss Rotterdam maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis als voormalig vlaggenschip van Holland Amerika lijn. De authentieke kamers en de jaren vijftig stijl laat de geschiedenis doorschemeren. Het schip werd in 1958 gedoopt door Koningin Juliana. De totale lengte van het schip is ruim 228 meter en het interieur heeft een luxe uitstraling. Je wordt leuk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna je fietsen kunt huren om een tocht te maken door de prachtige stad Rotterdam. Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar en s’ avonds geniet je van een 3-gangen diner in restaurant Lido Grill.

Ontdek Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam bent, mag je een bezoekje aan de iconische Erasmusbrug en de haven natuurlijk niet overslaan. Ook de Euromast is een niet te missen bezienswaardigheid en wat dacht je van een middagje shoppen in en rondom de Koopgoot? Rotterdam heeft vele hotspots voor de mooiste foto’s. Ga mee op tour met De Rooij fotografie en schiet de beste plaatjes.

screenshot van de deal

Screenshot van deal