Luxe hotelovernachting in Spa in de Ardennen

Inclusief ontbijt en toegang tot de wellness!

Holidayguru tipt 03.10.19 tot 04.10.19
P.p. vanaf € 64,50
Hier boeken

Voor een echte luxe wellness vakantie ga je natuurlijk naar het wereldberoemde Spa in de Ardennen. Met deze aanbieding is in de watten gelegd worden helemaal niet zo duur. Voor €64,50 per persoon boek je een wellness special die bestaat uit een hotelovernachting, ontbijt en toegang tot de wellness

Radisson Blu Palace Hotel 4*

Bij een luxe tripje hoort natuurlijk een luxe accommodatie, daarom verblijf jij in het 4* Radisson Blu Palace Hotel. Tijdens je verblijf krijg je ’s ochtends ontbijt en heb je toegang tot de wellness. Weet je wat dit hotel extra bijzonder maakt? Het heeft een privé kabelbaan naar de Thermen van Spa toe, zodat je daar gewoon in je badjas naartoe kunt gaan.

Ontspannen in Spa

Natuurlijk kom je naar Spa om te genieten in de beroemde Thermen, maar wist je dat je hier ook volop van de natuur kunt genieten? In de omgeving van de stad kun je heerlijk wandelen in de bossen die doorkruist worden door talloze riviertjes en beekjes. Wil je een groter gebied verkennen, huur dan een fiets en mountainbike naar hartenlust. Bezoek ook het museum van de stad en de historische gebouwen Het Oude Kuurhuis, De Sint Remacluskerk en De Waux-Hall om je trip compleet te maken.

 

screenshot van de deal

Screenshot hotelspecials