Luxe hotelovernachting in Spa

Inclusief ontbijt, sauna, fitness en meer

  • Hotel Radisson Blu Palace Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 45,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DSpa%26affid%3DRadissonBluPalacaHotelMaart19%26produit%3D285416" text="Hier boeken"]

Voor een echte luxe wellness vakantie ga je natuurlijk naar het wereldberoemde Spa. Met deze aanbieding is in de watten gelegd worden helemaal niet zo duur. Je verblijft in een Superior Kamer in een uitstekend beoordeeld 4*-hotel met fitness, sauna en prachtig panoramisch uitzicht voor slechts €45. Het hotel heeft zelfs een privé kabelbaan naar de Thermen toe, zodat je gewoon in je badjas kunt gaan. Alle verdere details van deze verwenaanbieding vind je hier.

Spa hotel

Ontspannen in Spa

Natuurlijk kom je naar Spa om te genieten in de beroemde Thermen, maar wist je dat je hier ook volop van de natuur kunt genieten? In de omgeving van de stad kun je heerlijk wandelen in de bossen die doorkruist worden door talloze riviertjes en beekjes. Wil je een groter gebied verkennen, huur dan een fiets en mountainbike naar hartenlust. Bezoek ook het museum van de stad en de historische gebouwen Het Oude Kuurhuis, De Sint Remacluskerk en De Waux-Hall om je trip compleet te maken.

Spa hotel

Radisson Blu Palace Hotel 4*

Bij een luxe tripje hoort natuurlijk een luxe accommodatie, daarom verblijf jij in het 4* Radisson Blu Palace Hotel. Tijdens je verblijf in een riante Superior Kamer krijg je ’s ochtends ontbijt en heb je toegang tot de fitness, sauna en het panoramische terras. Weet je wat dit hotel extra bijzonder maakt? Het heeft een privé kabelbaan naar de Thermen van Spa toe, zodat je daar gewoon in je badjas naartoe kunt gaan. Natuurlijk krijgt dit mooie hotel een fantastische beoordeling van gemiddeld een 8.5.

Spa hotel

screenshot van de deal

Spa hotel