Goedkoop naar 4*-hotel in het Sauerland met spa

Inclusief ontbijtbuffet

  • Hotel Sunderland Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 44,-

Dit is een wel heel lekkere aanbieding: je verblijft in het prachtige Sauerland in een uitstekend hotel met spa, krijgt ’s ochtends een verrukkelijk ontbijt en je slaapt op loopafstand van de Sorpesee. Maar dit is nog niet alles. Nee, de aanbieding is geldig in de zomervakantie! Pak je zwemspullen in en kom het Sauerland verkennen in de zomer. Alle verdere details van deze zomerse aanbieding vind je hier.

Sundern vakantie

Sauerland vakantie

Heuvellandschap doorspekt met prachtige, heldere stuwmeren, dat is het Sauerland ten voeten uit. In dit heerlijke gebied ga je wandelen, fietsen of aan het water genieten. Zo goed als alle watersporten die je kunt bedenken zijn hier mogelijk, ja zelfs duiken en surfen. In de winter ga je hier skiën of snowboarden en het hele jaar door geniet je van de heerlijke frisse lucht.

Sauerland vakantie

Sunderland Hotel

Je verblijft in het uitstekend beoordeelde Sunderland hotel**** in de plaats Sundern. Hier geniet je in de ochtend van een uitgebreid ontbijt, waarna je aan de hand van de gratis wandelroutes de omgeving gaat verkennen. Neem een verfrissende duik in de Sorpesee of laat je verwennen in de spa van het hotel. Relaxen staat hier voorop en gaat ook zeker lukken. Laat al je zorgen van je afglijden en geniet van de rustgevende Afrikaanse sfeer van het hotel. Je voorgangers zijn zeer over het hotel te spreken en geven Sunderland Hotel gemiddeld een uitstekende 8.6!

Sunderland Hotel

screenshot van de deal

Sauerland vakantie