Sprookjesovernachting in spiksplinternieuw 5* resort op Tenerife

Waan je als een prins(es) in de Spaanse zon op Tenerife

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Fantasia Bahia Principe
P.p. vanaf € 92,-

Ik heb toch een leuk hotel voor je gevonden. Op Tenerife is een spiksplinternieuw 5* resort geopend geheel in sprookjesthema en inclusief, jawel, sprookjeskasteel! Dat sprookjes niet alleen voor kinderen zijn, dat mocht wel duidelijk zijn. Anders dan bewijst dit resort het wel want er is namelijk ook een adult only gedeelte met een eigen zwembad. Je kunt dus ook nog in alle rust genieten van jouw sprookje. Benieuwd naar het hotel? Bekijk de prachtige foto’s en boek dit sprookjeshotel.

Fantasia Bahia Principe

Fantasia Bahia Principe

Dit spiksplinternieuwe 5* resort heeft pas sinds eind 2018 haar deuren geopent en de luxe spat er vanaf! Naast een sprookjeskasteel, kun je ontzettend veel luxe verwachten. Voor de kinderen is er veel waterpret met glijbanen en een kidsclub. Het inner kind in de wat oudere bezoekers geniet van adults only zwembaden (en een infinity pool!), wellnessfaciliteiten in de spa en nog veel meer. De kamers zijn modern en stijvol ingericht en je kunt zelfs een swim up kamer boeken, hierbij duik je meteen je eigen zwembad in zodra je je kamer uitloopt. Omdat het resort nog zó nieuw is, is er nog geen officiële beoordeling beschikbaar. Maar ik kan je garanderen, hier wíl je naartoe! Bekijk hier meer foto’s.

Fantasia Bahia Principe

Tenerife vakantie

Dit sprookjesresort vind je op het Canarische eiland Tenerife. Laat dat nou net ook nog eens een fantastische vakantiebestemming zijn. Naast heerlijke stranden, is er ook genoeg te beleven. Waan je nog steeds in een andere wereld door het ruige vulkanische landschap. Zo zijn er zwarte lavazandstranden of bezoek het buitenaardse landschap rondom de grootste vulkaan van het eiland El Teide. In dit gebied kun je makkelijk een paar uur rondwandelen. Mag het iets actiever en houd je van water? Bezoek dan het waterpretpark Siam Park, het nummer 1 waterpark van Europa!

Fantasia Bahia Principe

screenshot van de deal

Screenshot deal