slechts 85,- €

Heerlijk uitwaaien op het Waddeneiland Texel! Met dit complete arrangement overnacht je in het Hotel de Pelikaan in De Koog, waar je elke ochtend geniet van een uitgebreid ontbijt en een keer mag aanschuiven voor een 3-gangendiner. Het hotel voorziet je verder nog van verschillende wandel- en fietsroutes om het eiland op je eigen houtje te gaan verkennen. Bekijk alle details van dit Texel arrangement in de deal.

Texel

Hotel de Pelikaan op Texel

Huur een fiets bij het hotel en ontdek de prachtige omgeving van Texel! Je verblijft in het 3* hotel de Pelikaan in de Texelse badplaats de Koog. In een mum van tijd loop je vanaf het hotel het Nationaal Park de Duinen in, en het strand vind je op slechts 15 minuten lopen van het hotel. Je verblijft in dit hotel op basis van logies met ontbijt, zodat jij elke morgen met een goed gevulde maag de natuur van het eiland kan ontdekken. Ook word je een avond van je verblijf verwacht in het restaurant van het hotel voor een uitgebreid driegangendiner. Geniet in de bar van het hotel nog van een van de lokale bieren van Texel! Dit hotel wordt dan ook erg goed beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 punten!

Texel

Uitwaaien op Texel

Leer alles over zeehonden en andere dieren in Ecomare! Je vindt deze zeehondenopvang op slechts twee kilometer van het hotel, gemakkelijk te bereiken dus met een stevige wandeling. Het hotel kan je verder voorzien van leuke fiets- en wandelroutes over Texel, leuk om de natuur van het eiland eens op een sportieve manier te ontdekken. Verder kan je gezellig winkelen en terrassen in het centrum van de Koog.

Texel

screenshot van de deal

Texel
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)