Hotelarrangement op Texel met sauna, stoombad, ontbijt & wijn

Lastminute uitwaaien

  • Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 42,-

Het goede weer komt er weer aan en wat is er dan lekkerder dan een tripje naar de kust? Met deze mooie aanbieding ga jij naar het prachtige Waddeneiland Texel en verblijf je op basis van logies en ontbijt in Fletcher Hotel De Cooghen. Na je tripje nog even nagenieten? Dat kan, want je krijgt bij vertrek een lekker flesje wijn mee naar huis. Dit alles voor slechts €42.

Texel vakantie

Vakantie op Texel

Dat de Nederlandse natuur zo mooi kan zijn! Op Texel ga jij intens genieten van lange wandel- of fietstochten, terwijl je deze unieke natuur verkent. Van uitgestrekte duinen, stranden, bossen en heide, Texel heeft het allemaal. Ken jij het bekende biertje Skuumkoppe al? Nu is het moment om er eens van te genieten. Bezoek de brouwerij en ga mee op een rondleiding. Na het drinken, of ervoor, moet er natuurlijk ook gegeten worden. Bezoek de visrokerij, kaasmakerij of de Texelse Chocolaterie voor echte Texelse producten. Zo combineer je activiteit met een feestje voor je smaakpapillen.

Texel vakantie

Fletcher Hotel De Cooghen

Jouw hotel staat in het centrum van De Koog aan de westkant van het eiland. Hier geniet je ’s ochtends zonder zorgen van je ontbijt, maar daarmee is het relaxen nog niet afgelopen. Het hotel beschikt namelijk over een sauna, stoombad en infraroodcabine waar jij gebruik van mag maken. Bij lekker weer ben je no time op het strand, want het ligt hier maar 100 meter vandaan. Klinkt dat niet top? Het 3*-hotel krijgt ook nog een goede beoordeling op Zoover van gemiddeld een 8.0.

Texel vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal