Een te gek hotel in een te gekke stad! Ga een weekendje op verkenningstocht in Maastricht en slaap in het hippe Hotel The Dutch, een van de beste plekken om te overnachten. Voor slechts €68 verblijf je in dit hippe lifestyle hotel in hartje stad, inclusief ontbijt.

Hotel The Dutch

Tijdens je verblijf in dit hotel verveel je je geen moment. Het hotel ligt in de levendigste wijk van Maastricht, vlakbij de leukste terrasjes en winkels. De kamers van het hotel zijn allemaal individueel ontworpen en hebben super comfortabele bedden. Je vindt er ook een flat screen tv met meer dan 100 zenders, koffie en thee, room service en een minibar. Bij de Hangout kan je terecht voor verschillende spellen terwijl je geniet van een gratis espresso of cappuccino. ’s Ochtends krijg je een lekker ontbijtje.

Maastricht

Je verblijf ligt in de wijk Wyck, een van de leukste wijken van Maastricht! Deze wijk staat bekend om zijn authentieke winkels, leuke bars en geweldige restaurants. Je vindt hier ook verschillende galerijen en kunstwinkels, wat deze wijk nog meer opfleurt. Natuurlijk staat Maastricht bekend om de Maas, die door het midden van Maastricht loopt. Maastricht heeft ook 1677 rijksmonumenten, wat na Amsterdam het hoogste aantal voor een stad is. Genoeg te zien dus!

screenshot van de deal

ss_maastricht2