Stijlvol ingericht 3* hotel in Eindhoven

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 04.04.21 tot 05.04.21
P.p. vanaf € 38,-

Dit stijlvol ingerichte 3* hotel is dé perfecte plek voor een stedentrip in Eindhoven! Boek nu een nachtje voor slechts €38 per persoon, inclusief ontbijt.

Hotel The Match

Start nu jouw stedentrip vanuit dit stijlvol ingerichte 3* hotel in het centrum van Eindhoven. Ga eten in een van de vele gezellige restaurants, cafés en winkels rondom het hotel. Rust uit in de lounge met comfortabele banken en stoelen na een lange dag in de stad. Of neem een warme douche onder de grote regendouche. Benieuwd naar wat je de volgende dag nog meer kan doen? Elke kamer heeft een ‘suitepad’ waarop informatie te vinden is over de stad.

Stedentrip Eindhoven

Breng een bezoek aan het Philips Museum en ontdek de geschiedenis van de gloeilamp. Liever een middagje winkelen? Start op de markt en loop door alle gezellige winkelstraten om de markt heen. Ben jij een echte wandelliefhebber, loop dan een rondje door het Stadswandelpark. Of maak een heerlijke fietstocht op jouw gehuurde fiets en stop bij één van de vele horecagelegenheden voor een koffie to go. Eindhoven is dé perfecte stad voor een stedentrip in eigen land, hier verveel jij je niet!

screenshot van de deal

Screenshot van deal