2 dagen Thermen Bussloo mét hotelovernachting

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 27.02.20 tot 28.02.20
P.p. vanaf € 107,-

Ben jij een echte sauna liefhebber of ben je gewoon héél erg toe aan een ontspannen weekendje weg? Verwen jezelf met dit heerlijke wellnessarrangement en krijg twee dagen toegang tot alle sauna’s en baden van Thermen Bussloo voor slechts €107. Je overnacht in het 4* Hotel Thermen Bussloo en geniet in de ochtend van een lekker ontbijt. Er zijn veel data beschikbaar, ook in de schoolvakanties, dus plan en boek snel!

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Apeldoorn. Vanuit je hotelkamer kom je via een ondergrondse verbinding direct in Thermen Bussloo. Je kunt dus zo in je badjas je hotelkamer verlaten. De thermen is tot laat geopend en daarna kruip je helemaal voldaan je heerlijke bed in voor een goede nachtrust. Voor iedereen die zich comfortabeler voelt in badkleding is het elke dinsdag badkledingdag. In Thermen Bussloo kom je helemaal tot rust en het is dan ook niet voor niets dat deze fantastische plek behoort tot de beste wellness in Nederland!

thermen bussloo

Luxe hotelarrangement

Dit arrangement zorgt ervoor dat je ultiem gaat genieten. Niet alleen twee dagen toegang tot de wellness is bij deze deal inbegrepen, ook de hotelovernachting met ontbijt. ’s Ochtends smul je van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen en op te laden voor nog een dag wellness.

screenshot van de deal

ss_thermen