Luxe wellness arrangement in Hotel Thermen Bussloo

Inclusief overnachting, ontbijt en wellness

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen!
  • Beschikbaarheid Veel data t/m december 2019
P.p. vanaf € 79,-

Toe aan ontspanning? Bekijk dan snel deze deal, want je boekt nu een wellnessarrangement met hotelovernachting bij Thermen Bussloo voor slechts €79 per persoon! Dit verwenarrangement is inclusief overnachting in 4* Hotel Thermen Bussloo, ontbijt en toegang tot de wellness.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo ligt in een bosrijke omgeving direct aan een meer. Vanuit je hotelkamer kom je via een tunnel bij de wellness. Je kunt dus zo in je badjas de kamer verlaten. De thermen is tot laat geopend en daarna kruip je helemaal voldaan je heerlijke bed in voor een goede nachtrust. Voor iedereen die zich comfortabeler voelt in badkleding is het elke dinsdag badkledingdag. In Thermen Bussloo kom je helemaal tot rust en het is dan ook niet voor niets dat deze fantastische plek behoort tot de beste wellness in Nederland!

Wellness

Luxe hotelarrangement

Dit arrangement zorgt ervoor dat je ultiem gaat genieten. Niet alleen de toegang tot de wellness zit bij deze deal inbegrepen, ook de hotelovernachting met ontbijt. ’s Ochtends smul je van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen en op te laden voor nog een dag wellness.

Wellness

screenshot van de deal

screenshot thermen bussloo