2-daagse wellnessarrangement mét overnachting in 4* hotel

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 06.07.20 tot 07.07.20
P.p. vanaf € 89,-

Kom helemaal tot rust met dit heerlijke wellnessarrangement in Thermen Bussloo. Je krijgt twee dagen onbeperkt toegang tot alle wellnessfaciliteiten voor slechts €89. Ook zit bij deze deal een overnachting in het 4* hotel Thermen Bussloo met uitgebreid ontbijt inbegrepen. Ultiem ontspannen dus!

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Apeldoorn. Vanuit je hotelkamer kom je via een ondergrondse verbinding direct in Thermen Bussloo. Je kunt dus zo in je badjas je hotelkamer verlaten. De thermen is tot laat geopend en daarna kruip je helemaal voldaan je heerlijke bed in voor een goede nachtrust. Voor iedereen die zich comfortabeler voelt in badkleding is het elke dinsdag badkledingdag. In Thermen Bussloo kom je helemaal tot rust en het is dan ook niet voor niets dat deze fantastische plek behoort tot de beste wellness in Nederland!

thermen bussloo

Luxe hotelarrangement

Dit arrangement zorgt ervoor dat je ultiem gaat genieten. Niet alleen twee dagen toegang tot de wellness is bij deze deal inbegrepen, ook de hotelovernachting met ontbijt. ’s Ochtends smul je van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen en op te laden voor nog een dag wellness.

screenshot van de deal

Screenshot deal