Shoppen, wellness en GaiaZoo in Valkenburg

Inclusief verblijf, wellness, en entree GaiaZoo

  • Hotel Parkhotel Valkenburg
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 47,50

Verwen jezelf in Valkenburg. Ik heb een heerlijke relaxaanbieding voor je gevonden. In Parkhotel Valkenburg mag je genieten van een heerlijk badhuis met sauna, stoombad en zwembad. Ook kun je vanaf hier gemakkelijk naar het Belgische Maasmechelen Village Outlet Center. In Maasmechelen kun je naar hartenlust je garderobe uitbreiden. Daarbij komt dat de aanbieding ook nog inclusief gratis entree voor GaiaZoo en Holland Casino Valkenburg is én krijg je ontbijt! 

Hotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg

Ook zonder het hotel te verlaten, wordt het een geweldig uitje. Het hotel beschikt namelijk over een heerlijk wellnesscentrum, zie de foto hieronder. Er is een fantastisch binnenzwembad, een sauna, een stoombad, een fitnessruimte, een bubbelbad en er zijn massageruimtes! Je krijgt ’s ochtends een heerlijk, uitgebreid ontbijt en zult dus zeker voldoende energie hebben voor al het leuks dat Valkenburg voor je in petto heeft. Het hotel wordt goed beoordeeld met gemiddeld een 7.2.

Maasmechelen outlet & Valkenburg

Op slechts een halfuur rijden vanaf het hotel vind je Maasmechelen Village Outlet Center. Dit centrum is 7 dagen per week van 10 tot 19 uur geopend. Hier vind je vele grote merken voor een lage prijs. Naast het shoppen over de grens, kun je in Valkenburg zelf ook goed je slag slaan. De natuur rondom Valkenburg is perfect voor wandelaars en fietsers; ga bijvoorbeeld naar de vuursteenmijnen van Cauberg of verken het Limburgse Heuvelland. Daarnaast is het historische centrum van Valkenburg zeker een bezoek waard. Het centrum zit boordevol monumenten en prachtige gebouwen.

Valkenburg

screenshot van de deal

Hotel Valkenburg