Wellness en wandelen op de Veluwe!

Luxe 4* wellnesshotel inclusief ontbijt en meer!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 8.2
  • Toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.
  • Veel data beschikbaar t/m december 2020
Holidayguru tipt 21.11.19 tot 23.11.19
P.p. vanaf € 89,-

Ontsnap even van het drukke leven en laat je heerlijk verwennen op de Veluwe! Met deze deal ontspan je in het 4* Hotel Heerlickheijd van Ermelo, waar je elke ochtend verrast wordt met een uitgebreid ontbijt en verder onbeperkt gebruik kan maken van de wellnessfaciliteiten. Mocht je de prachtige Veluwe willen bewandelen dan krijg je van het hotel gratis mooie wandelroutes mee! Dit prachtige hotel staat garant voor een perfecte service. Dat alles kost je nu slechts €89!

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Laat je heerlijk verwennen in dit luxe hotel op de Veluwe. Je vindt dit hotel tussen de bossen, aan de rand van de stad Ermelo. Het wordt ’s ochtends lekker opstaan met een heerlijk ontbijtje, waarna je goed uitgerust aan de dag kan beginnen. Kies je vandaag voor een stevige wandeling door de Veluwe of laat je je verwarmen in de wellness van het hotel? Je hebt hier de keuze uit een Turks stoombad, sauna of trek een paar baantjes in het zwembad.

Natuur op de Veluwe

Je hoeft echt niet ver op reis te gaan voor mooie stukjes natuur! Kies voor een van de uitdagende wandelroutes door de Veluwe en laat je betoveren door de indrukwekkende landschappen van Nederland. Maak een korte stop in het gezellige centrum van Ermelo, voordat je verder reist naar Zwolle. Zwolle leent zich uitstekend voor een lekker dagje winkelen. Natuurlijk kan je ook met een goed boek in de grote tuin van het hotel belanden.

 

screenshot van de deal

hotel heerlickheijd