Ontstressen op de Veluwe! Deze deal neemt je mee naar het 4* Hotel de Heerlickheijd van Ermelo voor een ontspannen verwenweekendje. Voor €89 geniet je van twee overnachtingen, dagelijks ontbijt en een 3-gangendiner. Als kers op de taart maak je gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten. Dat klinkt toch ‘Heerlick’? 😉

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Laat je heerlijk verwennen in dit luxe hotel op de Veluwe. Je vindt dit hotel tussen de bossen, aan de rand van de stad Ermelo. Het wordt ’s ochtends lekker opstaan met een heerlijk ontbijtje, waarna je goed uitgerust aan de dag kan beginnen. Kies je vandaag voor een stevige wandeling door de Veluwe of laat je je verwarmen in de wellness van het hotel? Je hebt hier de keuze uit een Turks stoombad, sauna of trek een paar baantjes in het zwembad.

Natuur op de Veluwe

Je hoeft echt niet ver op reis te gaan voor mooie stukjes natuur! Kies voor een van de uitdagende wandelroutes door de Veluwe en laat je betoveren door de indrukwekkende landschappen van Nederland. Maak een korte stop in het gezellige centrum van Ermelo, voordat je verder reist naar Zwolle. Zwolle leent zich uitstekend voor een lekker dagje winkelen. Natuurlijk kan je ook met een goed boek in de grote tuin van het hotel belanden.

screenshot van de deal

ss_veluwe