Overnacht bij Roompot in Volendam

Direct aan de jachthaven en incl. ontbijt slechts €34,50!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Roompot Marinapark Volendam
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 34,50

Het is tijd voor Volendamse gezelligheid. Dit leuke dorp is misschien wel het bekendste van Nederland en dat niet allerminst door de beroemde palingsound. Het vissersdorp bracht, zoals je waarschijnlijk weet, veel bekende Nederlandse zangers en zangeressen voort. Voor een goede prijs van €34,50 verblijf je hier op loopafstand van het pittorekse centrum in het Roompot Marinapark Volendam. Op het park kun je gebruikmaken van de faciliteiten als het overdekte zwembad én krijg je ’s ochtends een lekker ontbijtje. Alle informatie vind je hier.

Weekendje Volendam

Tripje Volendam

Naast dat je natuurlijk heerlijk de fan kunt gaan uithangen, heeft Volendam natuurlijk een prachtige haven, gezellig centrum en veel leuke winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Maak jij straks een foto in traditionele klederdracht? Voor de prijs hoef je deze vakantie in ieder geval niet te laten schieten. Geniet van een lekker visje en dompel jezelf onder in de Volendamse cultuur. Wie weet scoor jij wel een handtekening!

Tripje Volendam

Roompot Marinapark Volendam

Je verblijft in het Roompot park van Volendam, dat prachtig gelegen is aan de jachthaven. Je verblijft in het hotel op het park en kunt van alle faciliteiten gebruikmaken. Zo is er een overdekt zwembad en vollop mogelijkheid tot sport en spel. Je begint de dag met een goed ontbijt, waarna je vrij bent om Volendam mee te maken. Het vakantiepark krijgt een goede beoordeling op TripAdvisor van 3.5 van de 5 punten.

Volendam

 

screenshot van de deal

Volendam