slechts 42,- €

Ik heb een perfecte deal gevonden voor zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker! Verblijf een of twee nachten inclusief ontbijt in een mooi hotel met wellness in Pieterburen aan de Waddenzee en breng een bezoek aan het Duitse waddeneiland Borkum of ga een dag wadlopen! Je boekt deze deal al vanaf €42 p.p.!

05-5wadden-wadlopen

Pieterburen ligt ten noorden van Groningen. Het dorpje biedt gezellige restaurantjes en barretjes, maar het is natuurlijk vooral de plek om zeehonden te zien. In hun natuurlijke leefomgeving tijdens een adembenemende zonsondergang op het Pieterbuurster Wad bijvoorbeeld, want vanuit je hotel worden organiseert dagelijks wadlooptochten georganiseerd. Of bezoek de zeehonden in de zeehondencrèche. Vanuit de hotelkamers kun je de zeehonden letterlijk al horen, een bezoekje om de eigenaren van die gouden keeltjes te zien is op zich al reden genoeg. Ook kun je een bezoek brengen aan het Duitse waddeneiland Borkum. Borkum zelf is een charmant stadje met een rijk cultuuraanbod en veel leuke winkelstraatjes, waar je in de bonte drukte nooit uitgekeken raakt.

Je verblijft in Hotel Waddenweelde*** in Pieterburen, vrijwel direct aan de Waddenzee. Hier staat het ontbijt iedere ochtend voor je klaar, evenals een welkomstdrankje op de dag van aankomst. Het hotel beschikt over een heerlijk binnenzwembad en een wellnessgedeelte waar je helemaal tot rust kunt komen! Wil je langer blijven? Geen probleem: boek voor twee nachten en verblijf op basis van halfpension!

05-5wadden-wellness

Erop uit naar de Waddenzee? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

05-5wadden
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)