3 dagen Duitsland in 4*-hotel met sauna

In monumentaal pand en inclusief ontbijt, welkomstdrankje & late check-out

  • Hotel Hotel Haus Duden
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 59,-

Net over de grens, maar er toch even helemaal uit, kom genieten van dit heerlijke 3-daagse hotelarrangement in Duitsland. Voor de spotprijs van €59 krijg je twee overnachtingen in een monumentaal pand, dagelijks ontbijt, late check-out en gebruik van de sauna! Alle verdere details van deze mooie aanbieding en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Duitsland vakantie

Bezoek Wesel

Deze aanbieding neemt je mee naar Wesel, een historisch vestingstadje in Noordrijn-Westfalen. Naast een leuke wandeling door de oude stad en uitgebreide winkelmogelijkheden, kun je hier uitstekend van de natuur genieten. Maak een leuke boottocht op de Rijn of kies ervoor om de omgeving te voet of per fiets te verkennen. In deze omgeving vind je meerdere fantastische golfbanen en ook aan de stranden van de Auesee kun je je heerlijk actief uitleven. Kom naar dit waterrijke gebied en vind uit dat je voor een toffe vakantie helemaal niet ver hoeft te reizen.

Duitsland vakantie

Hotel Haus Duden

Om je vakantie heerlijk te laten verlopen, moet je in een fijne accommodatie overnachten. Je slaapt in een prachtig 4*-hotel dat gevestigd is in een monumentaal pand. Hier krijg je ’s ochtends je ontbijt en bij aankomst word je onthaald met een lekker welkomstdrankje. Je krijgt een badjas op je kamer en die heb je ook nodig, want je mag gebruikmaken van de sauna. Aan het einde van je relaxavontuur slaap je nog een keertje lekker uit, want laat uitchecken is inbegrepen. Het hotel krijgt een goede beoordeling van je voorgangers van gemiddeld een 7.6.

Duitsland vakantie

screenshot van de deal

Duitsland vakantie