slechts 49,- €

Aan de Theems net buiten Londen ligt het plaatsje Windsor. Willem de Veroveraar bouwde hier in de 11e eeuw het Kasteel van Windsor, tegenwoordig een residentie van de Britse koninklijke familie. Op een steenworp afstand van deze bezienswaardigheid ligt hotel Harte and Garter, waar je een kamer kunt reserveren vanaf €49 per persoon per nacht.

hotel Windsor

Harte and Garter Hotel in Windsor

Het 4-sterren Harte and Garter Hotel ligt vlakbij het historische Windsor kasteel en is een samenvoeging van twee herbergen uit de 14e eeuw. De victoriaanse elementen in de inrichting vallen direct op. Het hotel krijgt een goede beoordeling van 75/100 op Trivago en beschikt over een spa, waar je op afspraak kunt genieten van een heerlijke massage. In de Tower Bar en brasserie kun je ontspannen met een afternoon tea en bereiden de koks gerechten uit de klassieke Britse keuken.

hotel Windsor

Windsor Castle

Het Harte and Garter hotel ligt direct tegenover Windsor Castle, het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld! Vanuit welke richting je Windsor ook binnenrijdt, je kunt het kasteel al van ver zien opdoemen in al zijn grandeur. Je kunt er elke dag een ‘Changing of the Guard‘ meemaken tussen elf en half twaalf. De State Apartments zijn na de grote brand in 1992 helemaal gerestaureerd in hun oude glorie. In de kapel van St. George liggen de tombes van tien monarchen, en dankzij de gothische architectuur is de kapel zeker een bezoek waard. Vanaf Windsor is het nog geen anderhalf uur rijden naar Stonehenge. De Queen verblijft graag in de weekenden op Windsor, en rijdt in nog geen uur van Buckingham Palace naar haar weekendoptrekje in Windsor.

hotel Windsor

Boek hier om koninklijk te overnachten in Windsor

 • 4-sterren hotel in Windsor vanaf €49 per persoon per nacht
  • Reisperiode: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 9 – 10 juli 2017
  • Reisduur: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 1 nacht
  • Hotel: Harte & Garter Hotel & Spa
  • Aantal sterren: vier sterren
  • Beoordeling: 75/100 op Trivago
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: Windsor
  • Vervoer: exclusief, zoek hier goedkope vluchten naar Londen
  • Prijs: Slechts €49 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Harte and Garter Hotel Windsor
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)