Wapen je nu tegen de kou met een heerlijk warm en luxe verwenverblijf in Midden-Limburg, vlak bij Roermond. Met een lekker warm drankje word je verwelkomd en verder kun je genieten van een driegangendiner en het ontbijt. In het hotel duik je zo de sauna in. Stoom alle stress eruit in het Turkse stoombad of de jacuzzi, laat je spieren ontspannen tijdens een verwarmende hotstonemassage of kies voor een hamambehandeling. Dat wordt een zalig verblijf in het zuiden!

De provincie van heerlijke vlaaien, een vrolijk dialect en charmante stadjes waar gastvrijheid op de eerste plaats komt, is natuurlijk Limburg. In de prachtige omgeving tussen Roermond, Asselt en Swalmen, verblijf je drie dagen in een heerlijk hotel. De regio staat vooral bekend om haar schitterende natuurparken en de uitgestrekte Maasplassen. Fietsers en wandelaars hebben hier genoeg te doen. Ook je wintergarderobe kun je moeiteloos aanvullen: op 6 km afstand bevindt zich het Designer Outlet Centrum! Hul je je liever in wat meer kerstsferen, waag je dan over de grens aan een van de Duitse Kerstmarkten in Düsseldorf, leuken of Bonn.

 • Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 overnachtingen in Hotel Asselt
  • Welkomstdrankje: Glühwein / warme chocolademelk met slagroom
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x driegangendiner op dag naar keuze (is zondag je aankomstdag, dan krijg je een diner op maandag)
  • 1 dag toegang tot de wellness (namelijk op de dag van de wellnessbehandeling)
  • 30 mniuten hotstonemassage of klassieke hamambehandeling

Ben jij er klaar voor? Ik in ieder geval wel! Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_comp

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Wellness_Asselt

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)