Wat is er nou leuker om je in koude dagen aan te warmen dan de gezelligheid van een kerstmarkt? Het Duitse Oberhausen pakt ieder jaar groots uit met tal van gezellige kraampjes, vrolijk verlichte bomen en een keur aan lekkernijen. Nog niet uitgeshopt? Kijk dan je ogen uit in het grootste winkelcentrum van Europa en plof ’s avonds mét je nieuwste aankopen neer op de kamer van het centraal gelegen viersterrenhotel NH Oberhausen!

Dit viersterrenhotel bevindt zich in het hart van Oberhausen waar, door de recente groene transformatie, een overvloed aan serene schoonheid langs de rivier is ontstaan. Het hotel bevindt zich op korte afstand van zowel het vliegveld van Düsseldorf als het Neue Mitte. Dit is het nieuwe stadscentrum waar zich CentrO bevindt, het grootste winkelcentrum van Europa.

LET OP: op 23 november is het dodenherdenking in Duitsland. De kerstmarkten zijn dan gesloten.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screen shot 2014-11-09 at 10.33.38 AM

 

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals

Screen shot 2014-11-09 at 10.35.34 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)