In de Belgische Ardennen, waar de bossen hand in hand gaan met de kabbelende beekjes en de schilderachtige heuvels ieder seizoen een ander karakter tonen, vind je het charmante Hostellerie la Sapinière. Hier wacht je een ontspannen verblijf. Op je gemak ontbijten, een stukje wandelen naar het nabijgelegen dorp Vresse-Sur-Semois en ’s avonds smullen van een onovertroffen diner. Kortom: alle ingrediënten voor een paar ongedwongen dagen!

Dit pittoreske stadje ligt in het zuiden van de Ardennen en is omgeven door bossen en water. Vresse-Sur-Semois is charmant in al zijn eenvoud. Ga met je camera naar de brug van Saint-Lambert en ontdek door de lens datgene wat al vele schilders aantrok. Prachtige natuur, pittoreske steden, ontelbare bezienswaardigheden en veel activiteiten: in de Ardennen is je vakantie op zijn zachtst gezegd veelzijdig te noemen. En dat alles in een buitengewoon mooie natuur met schilderachtige rotsformaties, wilde rivieren en steile hellingen.

Het hotel waar je zal verblijven is gevestigd in een typisch Ardens landhuis dat is omgeven door het weelderige landschap van Laforêt. Een landschap dat zeker uitnodigt tot fietsen, wandelen of mountainbiken. En de Ardennen zien er misschien wel nóg mooier uit vanaf de rivier, dus laat je inschepen in een kajak en kijk je ogen uit. De hostellerie is een plek waar de tijd soms lijkt stil te staan; de sympathieke eigenaren, het robuuste landhuis en de sprookjesachtige omgeving nodigen je uit om even te ontsnappen aan de ruis en drukte van alledag.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_ardennen

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)