Welkom in Limburg: de provincie waar de bakker de lekkerste “greumelkesvlaai” uit de oven weet te toveren, het dialect minstens zo vrolijk is als de inwoners van de provincie en het heuvelachtige landschap wordt afgewisseld met de leukste steden. Hier verblijf je drie dagen in een comfortabel 4-sterren hotel, staat er elke ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar en kun je de wekker lekker thuis laten dankzij de late checkout. Natuurlijk mag een glas heerlijke huiswijn of een speciaalbiertje naar keuze niet ontbreken wanneer je in de meest bourgondische provincie van het land verblijft. Proost!

Op de website van van Travelbird boek je nu deze geweldige hotel deal. Verblijf 2 nachten in een Royale Kamer van het 4-sterren Hotel Asteria Venray. Ontbijt een late checkout (17:00) en fiets- en wandelroutes zijn inbegrepen en dat voor maar €49,50,- per persoon.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Europe_Netherlands_HotelAsteriaVenray_II

Super Hotel Deal! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-13 at 11.47.02 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)