Laad de batterij alvast op vóór dat de winter voor de deur staat. En wel tijdens 3 dagen in de zuidelijke charmes van rustgevend Limburg. Je dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijt in je hotel. Stoom daarna alle stress eruit in de sauna, het Turkse stoombad of de jacuzzi van de wellness, laat je spieren ontspannen tijdens een verwarmende hot stone massage of kies voor een hammam behandeling. Even uitgestoomd en -gebubbeld? Huur dan een fiets bij je hotel en ga op ontdekking in de prachtige omgeving.

Je hebt de keuze uit verschillende data in oktober, november en december. Swalmen is een klein 2 uur rijden vanaf Utrecht en het parkeren bij het hotel is inclusief. Je zal verblijven in het 3-sterren Asselt Hotel op basis van logies en ontbijt tevens krijg je 1 dag toegang tot de wellness en heb je de keuze uit een hot stone massage of een hammam behandeling.

Beschikbaarheid is beperkt, dus ik raad je aan snel te boeken!

Wellness_hotstone

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)