Beleef een onvergetelijke Oud en Nieuw in de gezelligste steden van de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Of vier de jaarwisseling in Scandinavië! Het is geheel aan jou! Ik heb deze arrangementen gevonden op HotelSpecials en daar heb je echt een ruime keuze, ik weet zeker dat er iets voor je bij zit!! Luid bijvoorbeeld het nieuwe jaar in met spectaculair vuurwerk boven de Schelde in Antwerpen of woon ’s werelds grootste Oud en Nieuw party bij in Berlijn.

Vertrekdata is zelf te selecteren, je kan kiezen voor 1 of 2 nachten net als je hotel en plaats. Let wel op dat de beschikbaarheid beperkt is, je bent niet de enige opzoek naar een geweldig deal om de jaarswisseling te vieren dus ik raad je dan ook aan snel te boeken zodat jij alvast verzekerd bent van een schitterend uiteinde!

New Years Eve

Vier Oud & Nieuw in 1 van deze tophotels!

Knipsel

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)